Skip to content
The new Axiom XL range have been designed for use on premium yachts and glass bridges
The new Axiom XL range have been designed for use on premium yachts and glass bridges

Press release -

Raymarine: FLIR Raymarine Axiom XL Çok İşlevli Ekranları Sunar

WILSONVILLE, Ore. 6 Temmuz 2018 – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) bugün çok işlevli ekranlardan (MFD'ler) Raymarine® Axiom™ XL serisinin tanıtımını ve iki Axiom XL modelinin şu anda mevcut olduğunu duyurdu. Birinci sınıf yatlar ve camdan kaptan köşkü kurulumları için tasarlanan Axiom XL ekranlar, Axiom ailesindeki en geniş boyutu ve ödüllü Axiom serisinin tanıtımından bu yana sağladığı üstün performans ve zarif sadeliği sunar.

Ekstrem deniz koşullarında çalışması için tasarlanan Axiom XL ailesi tamamen su geçirmezdir ve hem açık kokpitlerde hem de kapalı kaptan köşkü istasyonlarına kurulabilir. Daha geniş görüş açısı, keskin kontrast ve parlak ışıkta benzersiz okunabilirlik için, her model düzlem içi anahtarlama (IPS) ve Raymarine'in optik bağlantı ekran teknolojisini kullanır. 16, 19, 22 ve 24 inç ekran boyutlarında mevcut olan Axiom XL'nin uçtan uca cam yapısı, deniz taşıtı tasarımcılarına kusursuz bir navigasyon dümeni oluşturma imkanı verir.

Ağ sensörlerine ya da ek Axiom, Axiom Pro ve Axiom XL ailesi ekranlarına bağlanmak için üç Ethernet portu sunan Axiom XL, güçlü bir ağ ve video entegrasyon platformudur. Bu basitleştirilmiş entegrasyon tekne tasarımcılarına çoklu ekran ve çok istasyonlu navigasyon sistemleri oluştururken daha fazla esneklik sağlar. HDMI girişi Axiom XL'nin uzaktan dokunmatik ekranlı bilgisayar veya dümende eğlence ekranı görevi görmesi sağlarken, Axiom XL'nin doğal FLIR termal görüntüleme kamera desteği navigasyon farkındalığını ve güvenliği artırır.

Her Axiom XL ekranın içinde hepsi bir arada ve tam yüksek çözünürlüklü (HD) ekran çözümü için Raymarine navigasyonu, radarı, sonarı ve FLIR termal teknolojiyi destekleyen dört çekirdekli işlemci yer alır. Raymarine'in LightHouse 3 İşletim Sistemi ile çalışan Axiom XL ekranları hızlı, akıcı ve her kaptanın navigasyon tarzına göre kolayca kişiselleştirilebilen zarif, sezgisel ve sade bir arayüz sunar. Kaptanlar çoklu Axiom XL ekranların uzaktan tam sistem kontrolü için çok dokunuşlu ekran kontrolü veya Raymarine RMK-10 tuş takımı seçeneklerine sahiptir.

FLIR Maritime Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Gregoire Outters şunları söylüyor: "Axiom XL, Raymarine markası için önemli bir kilometre taşını temsil ediyor." "Axiom Pro'nun izlediği Axiom serisinin geçen sene yapılan tanıtımı denizcilik endüstrisi ve müşteriler tarafından kabul gördü. Axiom XL ile daha geniş yatlara ve birinci sınıf tekne markası iş ortaklarımıza sadeliği ve üstün performansı bir araya getiren camdan kaptan köşkü çözümünü sunuyoruz."

Axiom XL16 ve XL19 ekranlarını FLIR'in denizcilik elektroniği bayi ağıyla dünyanın her yerinden sipariş edebilirsiniz. Axiom XL24 Temmuz'da ve Axiom XL22 Eylül'de satışa sunulacak. Axiom XL MFD'lerin fiyatları 6.650,00 Euro'dan başlamaktadır.

Raymarine Axiom XL hakkında daha fazla bilgi için http://www.raymarine.com/axiomxl adresini ziyaret edin. 

Related links

Topics


FLIR Systems Hakkında

1978 yılında kurulmuş ve merkezi Oregon eyaletinin Wilsonville şehrinde olan FLIR Systems, algılamayı geliştirip farkındalığı artırarak hayat kurtarma, üretkenliği iyileştirme ve çevreyi koruma faaliyetlerine yardımcı olan sensör sistemlerinin üretiminde bir dünya lideridir. Yaklaşık 3.500 çalışanıyla FLIR'in hedefi, termal görüntüleme ve benzeri teknolojilerden yararlanarak güvenlik ve gözetim, çevrenin ve ortam koşullarının izlenmesi, açık hava etkinlikleri, yapay görme, navigasyon ve gelişmiş tehdit algılama alanlarında yenilikçi ve akıllı çözümler sunan "The World's Sixth Sense" konumundaki bir kuruluş haline gelmektir. Daha fazla bilgi için lütfen http://www.flir.com adresini ziyaret edin ve @flir hesabını takip edin.

Related content

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone