Press release -

Suceava

Scopul nostru este de a promova orasul Suceava prin conexiunea de oameni, idei si resurse intr-un nou cadru.
Suceava 360 este un instrument activ de imagine, marketing si vinzari pentru firma ta. Ca si tine, potentialii tai clienti vor cantari oferta ta in primul rand in functie de ceea ce vad. De aceea ai nevoie de un tur virtual care se incarca foarte rapid (max. 5-7 secunde), care ofera libertate utiizatorului sa vada in intregime (360 de grade), permite trecerea dintr-o incapere intr-alta si care are o calitate foarte buna a culorilor.
Turul virtual interactiv este cea mai moderna tehnologie de prezentare a unei locatii. Suceava 360 permite vizitatorilor sa exploreze un spatiu in ritm propriu, fara constrangeri, iar printr-un tur virtual clientul va avea incredere in calitatea si corectitudinea serviciilor furnizate de dumneavoastra.
Aceste panorame se adreseaza de asemenea hotelurilor, salilor de spectacol, muzeelor de arta, pensiunilor, barurilor si restaurantelor, bancilor sau firmelor care doresc sa-si prezinte intr-un mod unic si modern sediile filialelor, dar si proprietarului care doreste sa-si vanda imobilul, etc.
Va invitam sa vizualizati tururile virtuale realizate de Suceava 360, pentru a va asigura de profesionalismul si experienta noastra.

Orasul Suceava este accesibil 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an prin Suceava 360°.

Suceava virtual tour, our goal is to promote, through ideas and resources, the city of Suceava, Romania.

Topics

  • Business enterprise

Categories

  • suceava
  • tur virtual
  • virtual tour

Suceava 360 este un instrument activ de imagine, marketing si vinzari pentru firma ta.