Gå direkt till innehåll
​20-åriga supertalangen Samira Manners släpper jullåten ”Last Christmas Eve” idag

Pressmeddelande -

​20-åriga supertalangen Samira Manners släpper jullåten ”Last Christmas Eve” idag

Idag släpper 20-åriga supertalangen Samira Manners sin jullåt ”Last Christmas Eve”. Lyssna här!

Att julen 2020 inte blir som någon annan jul vi tidigare upplevt står ju klart – och om detta sjunger Samira Manners på perfekt brittiska i sin glimrande och glödande fina jullåt ”Last Christmas Eve” som släpps idag den 20 november. Samira sjunger om att julfirandet för många kan bli väldigt ensamt i år men hon vill också skänka hopp och glädje med julens fina förmåga att finnas där som en trygg punkt för oss alla i slutet av året.

Samira debuterade i våras med singeln ”Do It All Again” som fick fin uppmärksamhet, bland annat av Jan Gradvall i Nyhetsmorgon och för några veckor sedan släpptes uppföljaren ”Hard To Love”. Samira är född och uppvuxen i skånska Svedala med en svensk mor och en far från England – därav hennes perfekta brittiska uttal.

I samband med singelsläppet går Samiras egengjorda musikvideo till ”Last Christmas Eve” live på YouTube och den innehåller fina klipp från Samiras julfirande och vintrar i barndomen fram till nu.

God Jul med Samira Manners!

Följ Samira Manners:
www.instagram.com/samiramanners

Samira Manners musikvideos till "Do It All Again" & "Hard To Love":

Ämnen

Kontakter

Nina Thorsell

Nina Thorsell

Presskontakt Senior PR Manager 0736-827180

Relaterat innehåll

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige