Gå direkt till innehåll
Alan Walker släpper singeln ”Diamond Heart” – sista delen i World of Walker trilogin

Pressmeddelande -

Alan Walker släpper singeln ”Diamond Heart” – sista delen i World of Walker trilogin

Idag lanserar Alan Walker sin nya singel ’Diamond Heart’ feat. Sophia Somajo. Det är den avslutande delen i 'World Of Walker' trilogin, efter singlarna ‘All Falls Down’ feat. Noah Cyrus, Digital Farm Animals & Juliander och ‘Darkside’ feat. Au/Ra & Tomine Harket.

LYSSNA: https://lnk.to/DiamondHeart

’Diamond Heart’ är skriven tillsammans med feature artisten Sophia Somajo som tidigare har jobbat nära Max Martin och skrivit låtar till bl.a. Christina Aguilera, Alesso, Robyn, Backstreet Boys och Britney Spears.

”Diamond Heart är en speciell låt för mig. Jag började jobba på den redan för några år sedan, och den har varit en personlig favorit ända sedan dess. Jag spelade den för första gången på Tomorrowland förra året så det är kul att äntligen kunna ge ut den! Sophia gjorde ett riktigt bra jobb med låten, hennes text och röst är otrolig. Jag vet att en hel del av mina fans har efterfrågat denna singeln ett tag, dessutom så är det sista kapitlet i ’World Of Walker’ trilogin. Så det vore omöjligt att vara något annat än exalterad över att ge ut den.” - Alan Walker

”Samarbetet på ”Diamond Heart” började med att min roll endast var låtskrivare. Jag skriver på sådana här typ av projekt ofta, men håller min egen artistgrej väldigt separat. Under processens gång så blev låten dock personlig för mig på ett ganska ovanligt sätt och jag antar att det hördes i demon. Alan och hans team föll för den versionen och frågade mig om jag var cool med att de behöll min ”demosång” och att de släppte den med mig som featureartist. Det var ju såklart smickrande men också inte helt självklart för mig... Alan har en sådan enormt stor plattform och jag har aldrig tidigare varit inblandad som artist i ett så pass kommersiellt stort projekt. Det är både spännande och läskigt men det känns rätt på något vis. Låten känns som våran.” - Sophia Somajo

Musikvideon till ’Diamond Heart’ är den sista episoden i ’World of Wlaker’ trilogin och berättar hur framtida Walkers gräver fram en tidskapsel med teknik som aldrig tidigare skådats som bygger upp en egen Walkerstad med hjälp av drönare och laser. Videon är som de två tidigare regisserad av Kristian Berg.

KOLLA:

Sedan releasen av Alan Walkers genombrottssingel ’Faded’, är den 21-åriga artisten och producenten redan ett utav de mest exalterande namnen inom elektronisk musik just nu och har över 12 miljarder streams världen över.

Detta året har Alan Walker varit ute på en omfattande turné med stopp på spelningar så som Ultra, Coachella, EDC och Tomorrowland. I höst gör Alan Walker även 2 spelningar i Sverige, Stockholm 23/11 (Nobelberget) och Göteborg 24/11 (Pustervik). För mer information: http://alanwalker.no/tour/

FÖLJ ALAN WALKER:

Webbsida | Facebook | Twitter | Soundcloud | Instagram | YouTube

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Mikaela Lundberg

Mikaela Lundberg

Presskontakt Senior PR Manager
Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93
Janina Sibbel-Becker

Janina Sibbel-Becker

Presskontakt Senior PR Manager - International 073-643 45 55
Nina Thorsell

Nina Thorsell

Presskontakt Senior PR Manager 0736-827180
Sulekha Daar

Sulekha Daar

Presskontakt Senior PR Manager

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige