Gå direkt till innehåll
Fotograf: Sandra Thorsson
Fotograf: Sandra Thorsson

Pressmeddelande -

​Ana Diaz släpper video till ”100”!

I fredags släppte Ana Diaz singeln 100en smärtsam kärleksballad om när en relation tar slut. Låten berörde många och fick ett fint mottagande av såväl fans som kritiker. 

Idag den 25 april släpps videon till 100 som är inspelad på en strand i Polen. Videon är regisserad och filmad av Guy Aslan.

KOLLA HÄR: https://youtu.be/mf22ZIZO2ec

Det är en låt som vill bli lyssnad på. Jag tror det är bäst om man sitter ner och att settingen inte är för livlig för att kunna ta till sig den.

I ’100’ säger jag bara som det är, rakt upp och ner till ett piano. Det är mitt eget liv jag beskriver, allt är 100% sanning. Jag skriver om kärlek. Den som fanns, den som nu går förlorad, den som för evigt blir kvar. När en relation går i graven är det ju inte bara det som hänt hittills vi säger hejdå till utan även det som nu aldrig kommer kunna bli, våra önskningar, våra drömmar.

Texten skrev jag själv, det tog max 20 min. Den bara rusade ur mig, orden ville ut. Det finns bara en sångtagning rakt igenom, jag var för ledsen för att kunna sjunga det igen. Vi fick ta den som fanns, det kändes väldigt nojigt först, att vara så naken men nu känns det helt rätt. Jag tog i från knäna för att få in tagningen, satt bortvänd från Mona & Lotta (Khoshoi & LEON, som jag skrev musiken tillsammans med) och när jag vände mig tillbaka mot dem satt dom båda två och grät, böjda som ostkrokar.

100 tog kraft för mig att skriva. Jag är väldigt glad att ha lyckats få ur mig den. Efteråt kunde jag inte skriva nåt på flera veckor, gick mest runt och grät. Nu känner jag mig förvånad, tacksam, glad att den kom ut. – Ana Diaz.

FÖLJ ANA DIAZ:
https://www.instagram.com/ananasdiaz/
https://www.facebook.com/anadiazofficial/

Ämnen

Kontakter

Mikaela Lundberg

Mikaela Lundberg

Presskontakt Senior PR Manager
Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93
Janina Sibbel-Becker

Janina Sibbel-Becker

Presskontakt Senior PR Manager - International 073-643 45 55
Nina Thorsell

Nina Thorsell

Presskontakt Senior PR Manager 0736-827180
Sulekha Daar

Sulekha Daar

Presskontakt Senior PR Manager

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige