Gå direkt till innehåll
Elias Hurtig släpper singeln ”22” från kommande debut-EP

Pressmeddelande -

Elias Hurtig släpper singeln ”22” från kommande debut-EP

Elias Hurtig är tillbaka och släpper idag singeln ”22”. Det blir den första singeln som släpps från hans kommande debut-EP.

LYSSNA: https://lnk.to/EliasHurtig22

”Första versen på låten ’22’ skrev jag och spelade in på 15 minuter. Ibland vet man bara exakt hur det ska låta. Det var verkligen ett moment som jag och min producent Lukas Piironen hade i studion. Vi brukar prata om att hitta tillbaka till känslan vi hade när vi skrev den här låten. För mig betyder den jättemycket.” – Elias.

Elias Hurtig började rappa i tonåren och har sedan dess synts i olika musiksammanhang. Under 2019 släppte han singlarna ”Är du dum”, ”SINATRA” och ”Välkommen hem”. Han har sedan dess spenderat mycket tid i studion och arbetat fram en låtskatt som väntas släppas under året.

FÖLJ ELIAS: Instagram

Ämnen

Kontakter

Mikaela Lundberg

Mikaela Lundberg

Presskontakt Senior PR Manager

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige