Gå direkt till innehåll
Finess släpper Natural Bond-remix till singeln ”En dag”

Pressmeddelande -

Finess släpper Natural Bond-remix till singeln ”En dag”

Idag släpps en Natural Bond-remix på senaste singeln ”En dag” som gästas av Petter, Eye-N-I, Thomas Rusiak och PeeWee. Tidigare i veckan kom även en musikvideo till låten.

LYSSNA: https://finess.lnk.to/EnDagRemix

KOLLA: https://youtu.be/uD4ZUSz7mFE

6 oktober år 2000 går ”Grand Hip-Hop”, den dittills största galan I Svensk hiphop, av stapeln.

Den enorma hiphopvåg som svepte över landet under slutet av 90-talet kulminerar den kvällen, då vita limousiner rullar fram till Stockholms Konserthus och artisterna kliver ut på röda mattan framför Z-TVs kameror, det är en triumf och peak-kväll för hela genren.

Finess, endast 12 år gammal, är på plats och blir av scenerna som utspelar sig framför honom ännu mer övertygad om att även han ska inta dom stora scenerna en dag.

Att vara på plats när Svensk hiphop historia skrivs eller möta stora artister som hans jämngamla vänner endast sett på TV och i tidningarna var inget nytt för den unge Finess då hans storebror Fredrik Akofely, då manager till flera av erans största namn, tagit med honom till Cosmos studion när Petter, Thomas Rusiak, Eye-N-I och PeeWee jobbade på det som ska bli milstolpen och multiplatinum albumet ”Bananrepubliken”.

18 år senare bockar nu Finess av ett utav sina karriärsmål, att rappa tillsammans med Natural Bond, genom att bjuda in legenderna till remixen av sin senaste singel ”En dag”.

Den 8 december släpper Finess EP:n ”En dag kommer vi skina”.

https://www.facebook.com/FinessOfficial/
https://www.instagram.com/finessiklass/

Ämnen

Kontakter

Mikaela Lundberg

Mikaela Lundberg

Presskontakt Senior PR Manager
Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93
Janina Sibbel-Becker

Janina Sibbel-Becker

Presskontakt Senior PR Manager - International 073-643 45 55
Nina Thorsell

Nina Thorsell

Presskontakt Senior PR Manager 0736-827180
Sulekha Daar

Sulekha Daar

Presskontakt Senior PR Manager

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige