Gå direkt till innehåll
GAMMAL släpper nya singeln "Sånger från förut"

Pressmeddelande -

GAMMAL släpper nya singeln "Sånger från förut"

I januari debuterade GAMMAL med låten "Blommor där du står" som i skrivande stund har gått guld och legat på topplistorna sedan den släpptes. Idag släpper GAMMAL sin andra singel "Sånger från förut".

Lyssna: https://GAMMAL.lnk.to/SFF

GAMMAL är en nystartat duo som gör popmusik på svenska. Duon utgörs av Peg Parnevik och Pontus Petersson. Peg är själv artist i eget namn vid sidan om GAMMAL och Pontus är producent. De hittade varandra i låtskrivandet under en turné förra året. Det blev starten på den nya svenska popduon. Deras musik kännetecknas av poetiska textrader tillsammans med moderna poptoner.

Om nya låten berättar duon:
“Hon tog honom runt de 7 världshaven, över berg och dalar. Ibland räcker en blick för att det ska blåsa upp till storm. Det här är vår orkan, det här är vår anthem för allt som hänt och kommer hända. Det här är hur det låter när en brinnande nostalgi blandas med en sommarkväll, när man tappar sig själv i dans och sprit och kärlek, och i den stunden är allt ok”

Följ: GAMMAL: Instagram | Facebook | Youtube 

Ämnen

Kontakter

Mikaela Lundberg

Mikaela Lundberg

Presskontakt Senior PR Manager
Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93
Janina Sibbel-Becker

Janina Sibbel-Becker

Presskontakt Senior PR Manager - International 073-643 45 55
Nina Thorsell

Nina Thorsell

Presskontakt Senior PR Manager 0736-827180
Sulekha Daar

Sulekha Daar

Presskontakt Senior PR Manager

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige