Gå direkt till innehåll
Joe & The Anchor släpper EP:n ANTIDOTE

Pressmeddelande -

Joe & The Anchor släpper EP:n ANTIDOTE

Efter tre lyckade singelsläpp är Joe & The Anchor EP ANTIDOTE här. Med ett polerat sound, personliga texter och medryckande melodier är ANTIDOTE Malmöbandets mest ambitiösa släpp hittills.

Lyssna: https://JoeTheAnchor.lnk.to/Antidote

Med sju fullängdslåtar är ANTIDOTE en inblick i bandmedlemmarnas personliga erfarenheter av motgångar och hjärtekross, men även den hoppfullhet och drivkraft som krävs för att ta sig igenom svårigheter:

”Låtarna handlar om trasiga förhållanden och de känslor som hör till. Det är mycket kärlek, tankar och inre dialoger. ANTIDOTE skildrar allt från känslan av att få barn med någon man inte är tillsammans med, till utmaningen i att komma ut ur garderoben” - Joe & The Anchor

Joe & The Anchor släppte sin första popsingel för ett år sedan, och sommaren som följde blev bandets genombrott. Efter att ha simmat motströms i merparten av fem år började musikvärldens blickar äntligen riktas mot de fyra Malmöiterna, och erfarenheterna från denna omtumlande period inspirerade bandet till att skriva den hoppfulla låten som kom att namnge EP:n.

Följ Joe & The Anchor: 
Facebook  Instagram  Youtube

Ämnen

Kontakter

Mikaela Lundberg

Mikaela Lundberg

Presskontakt Senior PR Manager
Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93
Janina Sibbel-Becker

Janina Sibbel-Becker

Presskontakt Senior PR Manager - International 073-643 45 55
Nina Thorsell

Nina Thorsell

Presskontakt Senior PR Manager 0736-827180
Sulekha Daar

Sulekha Daar

Presskontakt Senior PR Manager

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige