Gå direkt till innehåll
Miss Li står för årets coolaste omslag på albumet ”A Womans Guide To Survival” – släpps idag

Pressmeddelande -

Miss Li står för årets coolaste omslag på albumet ”A Womans Guide To Survival” – släpps idag

Det har gått 4,5 år sedan Miss Li släppte sitt senaste album ”Wolves”. Hon har medvetet tagit ett långt break och tänkte länge att hon aldrig mer skulle göra musik under namnet Miss Li.
"Jag tyckte jag hade stagnerat och i mitt huvud kändes det som att jag hade begravt Miss Li för gott, säger Linda, tills en dag då jag ramlade ner för en trappa och slog i huvudet, slog ut tänderna och spräckte läppen. Nästa dag kom första tonerna av Bonfire. 
-Det var liksom den gnista jag behövde för att vakna till liv, den CPR som drog mig och min musik tillbaka till livet, fortsätter hon, och plötsligt förstod jag hur jag skulle gå vidare!

Under sitt break har Miss Li och producenten Sonny Boy Gustafsson varit produktiva åt andra.
De har tillbringat åtskilliga timmar i studion, både hemma och i LA. Skrivit tillsammans med världsstjärnor som Rihanna och skrivit låtar till bl a Kygo, Phoebe Ryan mfl

"A Woman's Guide To Survival" låter ganska olikt Miss Lis tidigare album. Produktionen är modernare och låtskrivarpartnern tillika producenten Sonny Boy Gustafsson har gett plattan ett internationellt sound.
Miss Li vägrar stagnera och den här gången har hon lagt mycket stor fokus på texterna. Vi får följa med i hennes toppar och dalar i känslolivet. I ”Pressure” speglar hon kampen mot dagens skönhetsideal, ”Aqualung” är tung, existentiell och väldigt känsloladdad, många kan känna igen sig i sitt tvivel på sig själv i låten ”Beautiful” kontra långfingret mot maktstrukturerna i ”Dangerous”.

Med årets snyggaste albumomslag så visar Miss Li var skåpet ska stå och vi kan se fram emot en fullängdare som överträffar det mesta!

”A Womans Guide To Survival” släpps idag den 24 november!

Följ Miss Li här:
FB
Instagram

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Mikaela Lundberg

Mikaela Lundberg

Presskontakt Senior PR Manager
Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93
Janina Sibbel-Becker

Janina Sibbel-Becker

Presskontakt Senior PR Manager - International 073-643 45 55
Nina Thorsell

Nina Thorsell

Presskontakt Senior PR Manager 0736-827180
Sulekha Daar

Sulekha Daar

Presskontakt Senior PR Manager

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige