Gå direkt till innehåll
Myra Granberg & nysignade Malin Christin släpper singeln ”Salt i såren”

Pressmeddelande -

Myra Granberg & nysignade Malin Christin släpper singeln ”Salt i såren”

Idag släpper Myra Granberg & nysignade artisten Malin Christin singeln ”Salt i såren” som de har skrivit tillsammans med gemensamma vännen Joakim Buddee. Låten är ett ärligt heartbreak-anthem om hur mycket det rent av suger att behöva gå vidare från en relation.

LYSSNA HÄR: https://lnk.to/saltisaren

"’Salt i såren’ är en låt om break-ups. Det känns ofta tomt och konstigt när någon som varit din bästa vän helt plötsligt blir en främling. Det blir ibland en ständig kamp mellan att gå vidare och att vilja försöka 'hooka' upp igen. Lite som att hälla salt i såren varje gång hen dyker upp i ens närhet.

Även om det var första gången jag och Malin Christin skrev ihop så kändes det som att vi hade känt varandra i flera år! Ibland klickar det bara rent kreativt och personligt.” – Myra Granberg.

Myra Granberg från Nybro utanför Kalmar gör innerlig pop på svenska. Hon skriver och producerar all musik själv och släppte fram till 2019 två låtar på egen hand som nådde stor framgång - helt organiskt. Singeln ”Tills mitt hjärta går under” har spelats över 18 miljoner gånger på Spotify och följdes i februari i år upp med senaste singeln ”Äru min nu” som gick direkt in på P3’s A-lista. Under våren har Myra varit förband till Miss Li på hennes Sverigeturné (några datum är flyttade pga corona) och i sommar är hon aktuell med egna spelningar.

Malin Christin är ny på den svenska musikscenen, men långt från en nykomling; som låtskriverska har hon hunnit arbeta med både svenska och internationella artister med fokus både inom Europa, USA och Asien. När hon väl började skriva till sig själv hittade hon sitt uttryck i möteslandet mellan modern svensk pop och alternativ R&B. Samarbetet med kompisen Myra Granberg resulterade i bl.a ”Salt i såren”, som är hennes första release under eget namn.

”Jag tycker att ’Salt i såren’ på ett bra sätt beskriver hur man känner sig när man stöter på sitt ex i olika sammanhang. Alla tänkbara scenarier som dyker upp. Dialogen man för med sig själv om vad man vill säga, men vet att man inte bör. Jag tror att alla som har vart med om ett break up kan känna igen sig i det.” – Malin Christin.

FÖLJ: Myra Granberg

FÖLJ: Malin Christin  

Ämnen

Kontakter

Mikaela Lundberg

Mikaela Lundberg

Presskontakt Senior PR Manager
Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige