Gå direkt till innehåll
NBL Sounds senaste tillskott Showit debuterar med ”Main Chick”

Pressmeddelande -

NBL Sounds senaste tillskott Showit debuterar med ”Main Chick”

LYSSNA: https://showit.lnk.to/MainChick

I vintras fick Sverige höra ett smakprov på 22-åriga rapparen Showit, när hon gästade Pato Pooh’s låt ”På Väg”. Nu debuterar hon med låten Main Chick, producerad av bröderna Pablo Paz och Pato Pooh

Main Chick handlar om att stå på sig och inte nöja sig för mindre, men också att aldrig tappa fokus p.g.a. vad någon annan säger eller tycker.

22-åriga Showit växte upp i Hässelby och har alltid älskat musik men det var för två år sedan hon bestämde sig för att ta klivet och satsa på musiken på riktigt. Allt började på 127 Festivalen när hon gästade sin vän och rapparen ALX. Pato som bokar artister till festivalen tog kontakt med Showit och de började jobba ihop. NBL Sound blev startskottet för 22-åringen och nu är det dags att släppa första låten.

Main Chick släpps idag den 6 juli via NBL Sound / Sony Music och är det första vi får höra från Showit. I sommar följer hon med Lamix som support på hans sommarturné.

https://www.instagram.com/soshowit/
https://www.facebook.com/soshowit/

Ämnen

Kontakter

Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige