Gå direkt till innehåll
​Newkid sammanfattar sitt musikår med EP:n ”AW18” – ute nu!

Pressmeddelande -

​Newkid sammanfattar sitt musikår med EP:n ”AW18” – ute nu!

LYSSNA: https://Newkid.lnk.to/AW18

Newkid började 2018 med att gästa Molly Sandén på årets P3 Guld med ett storslaget framträdande. Newkid fortsatte året med att släppa låten Ny Lur, med en musikvideo som bara gick att se via hans Instagram Story i 24 timmar. I juni i år släppte Newkid hyllade EP:n SS18, som sammanlagt redan streamat 10 miljoner streams och innehöll guldsäljande singeln Lakan som fortfarande ligger topp100 på Spotify. I samband med releasen åkte Newkid ut på sommarturné där han bland annat spelade på Storsjöyran, Peace & Love och norska Slottsfjell-festivalen.

Nu är det dags för Newkid att sammanfatta detta musikår med kommande EP:n AW18 som har release idag den 30 november. Nyligen släpptes Tyst för länge och Mona Lisa från EP:n. 

Med ’AW18’ stänger jag konceptet som jag egentligen redan från början, tillsammans med SS18, sett mer som ett projekt än två. Tillsammans bildar dom en liten inblick i hur mitt liv varit och vem jag vuxit till att bli sen jag släppte min första platta. Är redan peppad på att göra nytt!

Idag drar Newkid ut på klubbturné med 9 datum runt om i landet (fler datum tillkommer):

30 nov Ritz, Örebro
25 dec Brännaborg, Härnösand
24 jan XS, Sälen
3 fen Bygget, Åre
8 feb Puls Nattklubb, Norrköping
22 feb XS, Sälen
9 mars Vasateatern, Stockholm
5 april Bowlingstället, Falköping
13 april Falun Bowling & Krog, Falun

Följ Newkid:

https://www.instagram.com/newkid.jpg/
https://www.facebook.com/newkidofficial

Ämnen

Kontakter

Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige