Gå direkt till innehåll
​Ola Svensson aka Brother Leo hyllas i England och släpper “Barcelona”

Pressmeddelande -

​Ola Svensson aka Brother Leo hyllas i England och släpper “Barcelona”

Idag släpper Ola Svensson numera känd som Brother Leo den nya låten “Barcelona”, lyssna här. Brother Leo som är signad till Columbia i England prisas av inflytelserika tastemakers på NME, Hunger, Wonderland, Idolator och Clash. Med ett unikt sound, medryckande låtar och imponerande låtskrivande hyllas Brother Leo just nu som en av Sveriges mest lovande musikexporter.

“A gorgeous, laid-back slice of pop magic”. - NME

“Surreal but mesmerising.” - Wonderland

“Steeped in classic pop and blessed with an incredible voice.”- Clash

Sweden’s next big thing? Shine is a deceptively dark pop anthem- Idolator

Miljoner streams vittnar om att de tre låtar, “Strangers On An Island”, “Push Up” och “Shine” som Brother Leo släppt det senaste året är början på något stort. Det gör även de hyllningar som yttrats i form av att Fatboy Slim önskat jobba med Brother Leo och producerade första singeln “Strangers On An Island” samt att ikoniska gruppen Take That bjöd in svensken att åka på Europaturné under sommaren.

Med nya låten ”Barcelona” beskriver Brother Leo två bitterljuva sensommarveckor i den katalanska huvudstaden. ”Barcelona handlar om ett möte som har påverkat mig på många sätt och jag ville fånga dom ögonblicken och känslorna i den här låten. Det var två veckor i Barcelona för många år sen som på många sätt fick mig att växa upp och inse att ingenting är för evigt” berättar Brother Leo.

”Barcelona” är producerad av Dan Grech som tidigare jobbat med George Ezra och Lana Del Rey. Mer låtar och spännande samarbeten väntar då Brother Leo skapat kommande musik med välkända namn som Mark Ralph (Years & Years, Clean Bandit), Coffee (Dua Lipa, Rihanna) och Elof Loelv (Rihanna, Tove Lo, Tove Styrke). Förutom sin egen musik skriver Brother Leo aka Ola Svensson även till andra stora artister där senaste samarbetet är med Felix Jaehn och Breaking Beatzz på sommarhiten ”LIITA”.

Lyric-videon till ”Barcelona” ser du här;


Mer Brother Leo
Hemsida
Instagram
Facebook
Twitter
Spotify

Ämnen

Kontakter

Janina Sibbel-Becker

Janina Sibbel-Becker

Presskontakt Senior PR Manager - International 073-643 45 55

Relaterat innehåll

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige