Gå direkt till innehåll
Oscar Ahlgren släpper "Döda min luft" feat. Lokal & Rasmus Hultgren

Pressmeddelande -

Oscar Ahlgren släpper "Döda min luft" feat. Lokal & Rasmus Hultgren

Oscar Ahlgren är en 18-årig ung sångare, rappare och ny artist från Hässelby i Stockholm som gör tidlös svensk pop/rap. För en månad sen släppte Oscar sin debutsingel ”Värd” och redan nu på fredag följer han upp med nya låten ”Döda min luft” tillsammans med Lokal och Rasmus Hultgren. ”Döda min luft” handlar om att inte fastna i livet och låta andras negativitet stå i vägen för vart du vill och vem du vill vara. Tidigare i veckan uppträde Oscar med sin debutsingel "Värd" på Big Brother finalen 2020. 

Lyssna HÄR

I slutet av 2019 så började Oscar samarbeta med producenterna och låtskrivarna bakom ”Södra Station” och Lokal”. Oscars sound har influenser som kan liknas vid Hov1, Victor Leksell & Norlie & KKV. Oscars musikintresset började redan i pojkrummet hemma i Hässelby som liten när redline-vågen med bland annat Dani M tog sig fart. Medan Oscars klasskamrater satt i skolbänken var han hemma och gjorde musik. Uppväxten har kantats av utmaningar och svårigheter i skolan och hemmen har varit många. Oscars bakgrund gjorde att han hoppade av skolan som 15-åring för att istället kunna satsa helhjärtat på musiken med höga mål i sikte. Rotlösheten som hans uppväxt präglats av skildrar Oscar i sina texter på ett rått och ärligt sätt.

Följ Oscar Ahlgren
Instgram
Facebook

Ämnen

Kontakter

Mikaela Lundberg

Mikaela Lundberg

Presskontakt Senior PR Manager
Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93
Janina Sibbel-Becker

Janina Sibbel-Becker

Presskontakt Senior PR Manager - International 073-643 45 55
Nina Thorsell

Nina Thorsell

Presskontakt Senior PR Manager 0736-827180
Sulekha Daar

Sulekha Daar

Presskontakt Senior PR Manager

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige