Gå direkt till innehåll
Oskar Häggström släpper sin andra singel ”Timme som minut”

Pressmeddelande -

Oskar Häggström släpper sin andra singel ”Timme som minut”

Oskar Häggström, 21-åriga popkillen från Sundsvall, debuterade i höstas som artist med singeln ”Såra mig”. Nu är det äntligen dags för Oskar att följa upp med sin andra singeln ”Timme som minut”. Låten är en riktig popsmash och är skriven av Oskar själv tillsammans med Carl-Philip Ström som även har producerat.

Lyssna på Timme som minut

"Timme som minut är kärleksresa som påminner om när man får en crush på någon i högstadiet. Jag var dökär i en tjej men som verkligen var out of my league. Jag var ingen speciell och var nästan lite utfryst på den tiden medans hon var the shit. Jag hoppades verkligen alltid att hon skulle se mig samtidigt som jag visste att det aldrig skulle hända något. Tiden gick sjukt snabbt så fort jag fick vara med henne (därav varje gång vi står i samma rum så känns varenda timme som minut)."

Oskar Häggström gjorde sin musikaliska debut i Idol 2016 där han slutade på en fjärde plats. Tiden därefter har gått till att slipa på låtskrivandet och sitt egna sound som artist. Oskar är född och uppvuxen i Sundsvall där han tidigt upptäckte musiken vid middagsbordet tillsammans med sin musikaliska familj. När hans bror vid en spelning saknade sångare i hans band fick Oskar spontant hoppa in och därefter var han frälst. Det som tidigare bara var en hobby blev till en verklig artistdröm när Oskar några år senare prövade vingarna i Idol.

Följ Oskar Häggström:

Instagram

Facebook

Ämnen

Kontakter

Mikaela Lundberg

Mikaela Lundberg

Presskontakt Senior PR Manager
Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93
Janina Sibbel-Becker

Janina Sibbel-Becker

Presskontakt Senior PR Manager - International 073-643 45 55
Nina Thorsell

Nina Thorsell

Presskontakt Senior PR Manager 0736-827180
Sulekha Daar

Sulekha Daar

Presskontakt Senior PR Manager

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige