Gå direkt till innehåll
​Parham släpper video till "Fingertoppar" och spelar i Malmö på lördag!

Pressmeddelande -

​Parham släpper video till "Fingertoppar" och spelar i Malmö på lördag!

KOLLA: https://youtu.be/vXpxe_cBYTU

För en månad sen släppte Parham singeln Fingertoppar som idag har över 600 000 streams på Spotify. I samband med release åkte Parham ut på vårturné och spelade för ett utsålt Nalen i Stockholm. Förra helgen körde han på hemmaplan för ytterligare en utsåld spelning på Trädgården i Göteborg.

Idag släpps videon till Fingertoppar och på lördag den 11 april avslutar Parham sin miniturné på Babel i Malmö med support av Bojou.

Parham har hyllats som en av Sveriges bästa textförfattare och vunnit priser för Årets Hiphop på Manifestgalan samt nominerats i P3 Guld och Grammis. Han har tidigare gett ut två kritikerrosade album Pojk (2014) ochHemma Här(2016). De senaste åren har han även släppt flera hyllade singlar som ex. Håller Mig Vaken, Allting Med Dig och Facetime.

Våren 2018 släppte Parham sitt tredje hyllade album Torsken som streamats över 16 miljoner gånger på Spotify och i samband med albumreleasen åkte Parham ut på en omfattande Sverigeturné. Singeln Tranquilo feat. Mwuana sålde guld och har streamats 5 miljoner gånger.

FÖLJ PARHAM:
https://www.instagram.com/parham.pojk
https://www.facebook.com/parham.nu/
https://twitter.com/parhampojk

Ämnen

Kontakter

Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige