Gå direkt till innehåll
Peg Parnevik släpper singeln "27 Sorries" och åker ut på sommarturné

Pressmeddelande -

Peg Parnevik släpper singeln "27 Sorries" och åker ut på sommarturné

Peg Parnevik släpper idag nya singeln 27 Sorries. Låten är producerad av Erik Lewander och skriven av Peg själv tillsammans med Josefin Glenmark, Jimmy Jansson, Palle Hammarlund och Isa Tengblad. Peg är även aktuell med sommarturné som går att hitta info om här.

LYSSNA: https://PegParnevik.lnk.to/27sorries

”27 Sorries är en av mina favoritlåtar som jag någonsin skrivit. Jag sätter på den och känner mig arg, stark, passionerad...som att det brinner i hjärtat. Den är för alla som känt sig svikna och sårade, men hittat tillbaks till styrkan och blivit påminda om vem dom är. För mig har det varit en låt som jag kan skrika och gråta till och jag hoppas att andra känner likadant”

2016 slog Peg igenom med singeln Ain’t No Saint som blev en omedelbar hit och har sedan dess streamats över 27 miljoner gånger och lett till vinst i Årets Nykomling på P3 Guld. 2017 kom hennes första EP Don’t Tell Ma. Sedan dess har hon släppt singlarna Loafers, Break Up a Bit och Goodbye Boy - samtliga singelsläpp har gått guld. Peg är även aktuell som en del av duon av den nystartade popgruppen GAMMAL som kännetecknas av poetiska svenska textrader tillsammans med moderna poptoner. Deras första två singlar Blommor där du står och Sånger från förut ligger båda topp 50 i Sverige

FÖLJ PEG: Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Ämnen

Kontakter

Mikaela Lundberg

Mikaela Lundberg

Presskontakt Senior PR Manager
Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93
Janina Sibbel-Becker

Janina Sibbel-Becker

Presskontakt Senior PR Manager - International 073-643 45 55
Nina Thorsell

Nina Thorsell

Presskontakt Senior PR Manager 0736-827180
Sulekha Daar

Sulekha Daar

Presskontakt Senior PR Manager

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige