Gå direkt till innehåll
​Petter släpper albumet ”Lev nu” - idag!

Pressmeddelande -

​Petter släpper albumet ”Lev nu” - idag!

Petter sparkade igång 2018 med att släppa nya singeln ”Toppen av ett berg”, där fjolårets Grammis och P3 Guldnominerade Madi Banja både gästar och är medkompositör.

-I alla dessa år, sedan 1998 har 2018 varit en tydlig målbild för mig. Att finnas kvar och vara mer aktiv än någonsin. Mycket har flutit under broarna och jag har alltid grävt där jag står med min musik. Varje album, låt och text är en egen bergsbestigning - att alltid klättra uppåt. Ja, den känslan går lätt att beskriva som att stå på "Toppen av ett berg, säger Petter. 
Låten
 klättrade snabbt upp till Topp 5 på Spotify!

Efter det har singlarna ”En grej i taget” feat. Mapei & MagnusTheMagnus samt ”Regnet” feat. Molly Sandén & SAMI släppts, och nu är det alltså dags för albumet ”Lev nu”.
På albumet hittar vi sammanlagt åtta nya fullängdslåtar med feat. artister som bl a Eye N' I och Vargas & Lagola.

I år är det 20 år sedan Petter släppte sitt debutalbum ”Mitt sjätte sinne” och vi kommer att ha all anledning att återkomma till detta 20 års jubileum under 2018. Det kommer att uppmärksammas i många avseenden, bl a med mycket ny musik, TV-program och turné, vilket återigen bevisar att Petter med all rätt är den främste i ledet i svensk hip hops tjänst!

Albumet ”Lev nu” släpps idag, fredag 15 juli.

Följ Petter här:
FB
Insta

Ämnen

Kontakter

Mikaela Lundberg

Mikaela Lundberg

Presskontakt Senior PR Manager
Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93
Janina Sibbel-Becker

Janina Sibbel-Becker

Presskontakt Senior PR Manager - International 073-643 45 55
Nina Thorsell

Nina Thorsell

Presskontakt Senior PR Manager 0736-827180
Sulekha Daar

Sulekha Daar

Presskontakt Senior PR Manager

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige