Gå direkt till innehåll
Suzi P släpper nya singeln "Livin' La Vida" idag

Pressmeddelande -

Suzi P släpper nya singeln "Livin' La Vida" idag

LYSSNA HÄR: SuziP.lnk.to/LivinLaVida

16-åriga Suzi P från Helsingborg släpper idag sin tredje singel ”Livin’ La Vida” som är ett välkommet avbrott från det stundande höstmörkret - skriven av Suzi, Aniela Eklund och Joy Deb.

Idén till låten kom förra året på vintern, jag hittade texten i mina anteckningar från november. Låten handlar om att pausa vardagen. Sommaren är så kort i Sverige och när hösten kommer blir man helt deppig. Jag ville göra en soft feelgood låt med en feelgood video om att packa väskan och dra iväg med sina vänner. – Suzi.

Suzi P började göra egna tolkningar av svenska hiphoplåtar som blev virala och gjorde så att hon snabbt fick engagerade fans på Instagram och Youtube. Den 8 mars släppte hon sin debutsingel "Shunon" som följdes upp med singeln ”Flax”. Låtarna är hiphop/poplåtar med latinoinfluenser och de har idag streamats över en miljon gånger på Spotify. I somras gjorde hon TV debut och var på en sommarturné med 10 stopp. Mer musik kommer från Suzi inom kort. 

FÖLJ SUZI: InstagramYoutube

      

Ämnen

Kontakter

Mikaela Lundberg

Mikaela Lundberg

Presskontakt Senior PR Manager

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige