Gå direkt till innehåll
​Sveriges nästa R&B-stjärna Simeon släpper andra singeln ”Casanova”

Pressmeddelande -

​Sveriges nästa R&B-stjärna Simeon släpper andra singeln ”Casanova”

LYSSNA: https://simeon.lnk.to/Casanova

Casanova för mig är som en confidence boost, varenda gång jag lyssnar på låten så känner jag mig mer redo för allt som står framför mig, säger Simeon.

I juni släppte 17-åriga Simeon debutsingeln Kan Du, som idag har närmare 700,000 streams på Spotify. I somras var Simeon support till Lamix’s Sverigeturné och introducerade sig som Sveriges nya R&B-stjärna.

Simon Araya som han egentligen heter kommer från Tensta och började göra musik när han var 11 år gammal. Simeon är det senaste tillskottet till framgångsrika musikkollektivet NBL Sound.

Nu är det dags för Simeon att släppa sin andra singel Casanova som är producerad av Pablo Paz och skriven av Simeon tillsammans med Pato Pooh. Just nu är Simeon i studion och jobbar på nytt material som planeras att släppas under 2019.

Casanova släpps idag den 26 oktober via NBL Sound / Sony Music. 

FÖLJ SIMEON:
https://www.facebook.com/itssimeon/
https://www.instagram.com/simeonbonafide/

Ämnen

Kontakter

Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige