Gå direkt till innehåll
Thomas Stenström tillbaka med nya singeln "Adios Amigos"

Pressmeddelande -

Thomas Stenström tillbaka med nya singeln "Adios Amigos"

Idag 8 februari är Thomas Stenström är äntligen tillbaka med ny musik och släpper första singeln ”Adios Amigos” från kommande EP:n. Adios Amigos handlar om när allt är förlorat så finns det oftast några eller någon som blundar för det och maxar ändå. I vintras signade Thomas med Sony Music och under hela året väntar massa ny musik.

Lyssna: https://ThomasStenstrom.lnk.to/AdiosAmigos

Jag lägger ner oförsvarligt mycket känslor och all min tid på min musik. Gänget på Sony verkar göra samma sak vilket gör mig sjukt peppad. Ambitionen är så skyhög att det blir pinsamt att skriva ner. – Thomas Stenström

Thomas Stenström blev först uppmärksammad 2010, då han mottog det prestigefyllda Ted Gärdestad-stipendiet. Skivkontrakt skrevs med Roxy Recordings och genombrottet kom redan med debutsingeln ”Detsamma” som släpptes 2011. Året därefter kom debutalbumet ”Nåt annat, nån annanstans”. Det var dock först 2014 som Thomas slog igenom stort hos svenska folket. Albumet ”Fulkultur” sålde guld och singeln ”Slå mig hårt i ansiktet” har idag streamats över 36 miljoner. Låten skar i alla lager och gick rakt igenom allsångshäftena, indieklubbarna, karaokemaskinerna till barnen på skolavslutningarna. Efter det spenderade Thomas knappt ett knappt år i studion med vännerna David Axelsson, Johan Jonasson och Björn Yttling för att färdigställa nya albumet ”Rör inte min kompis”, vilken släpptes i början av januari 2017, följt av en omfattande turné.

Thomas har gått igenom flera varv av självkritik och eufori när det kommer till sitt musikskapande. Han har gjort sina tiotusen timmar. Med 3 album och 4 singlar och samarbeten med några av Sveriges främsta artister i ryggen är det dags att ta nästa kliv i artistkarriären. Det är en mognare Thomas vi får höra i år som levererar välproducerade dansanta svenska popmelodier.

Mitt sound har väl precis som jag mognat något. Det är mer låtar som drar mot ordentliga popmelodier mer än pubertal indierock. Jag skriver fortfarande låtar om mig och mina historier och lyckas jag kanske det kan handla om nån annans med. – Thomas Stenström

Följ Thomas: InstagramFacebookYoutube

Ämnen

Kontakter

Mikaela Lundberg

Mikaela Lundberg

Presskontakt Senior PR Manager
Isabel Rodriguez

Isabel Rodriguez

Presskontakt Senior PR Manager +46 76 117 21 93
Janina Sibbel-Becker

Janina Sibbel-Becker

Presskontakt Senior PR Manager - International 073-643 45 55
Nina Thorsell

Nina Thorsell

Presskontakt Senior PR Manager 0736-827180
Sulekha Daar

Sulekha Daar

Presskontakt Senior PR Manager

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige