Gå direkt till innehåll
​Världens största latin boyband CNCO släpper album och kommer till Sverige 18 april

Pressmeddelande -

​Världens största latin boyband CNCO släpper album och kommer till Sverige 18 april

Idag släpper världens största latin boyband CNCO sitt nya, självbetitlade album. Albumet släpps via Sony Music Latin och är killarnas andra album i ordningen. Nya singeln ”Sólo Yo” finns givetvis med på nya albumet.

Lyssna här: https://lnk.to/CNCONewAlbum


CNCO
är en makalös framgångssaga som startade 2015 i TV-serien/talangjakten La Banda där medlemmarna Joel Pimentel, Richard Camacho, Erick Brian Colon, Christopher Velez och Zabdiel De Jesus slutligen bildade CNCO. Bandnamnet står för spanska ordet för fem – ”cinco” och det uttalas precis som det stavas – C-N-C-O. Ricky Martin var en av producenterna för TV-serien La Banda och han är numer CNCO:s mentor och manager.

Under karriären har CNCO haft gigantiska hits som ”Reggaetón Lento (Bailemos)” vars musikvideo har haft över EN MILJARD visningar på YouTube och singeln har sålt platina flera gånger om i Latinamerika, USA och Spanien. I höstas släpptes en remix av ”Reggaetón Lento”  där killarna samarbetade med brittiska storstjärnorna Little Mix – och den remixen toppade radiolistan i både UK och Brasilien.

Nu står CNCO inför en internationell lansering och under april månad kommer CNCO till Europa där de besöker ett fåtal utvalda länder. Vi är mycket glada över att CNCO kommer till Sverige och Stockholm onsdagen den 18 april för att träffa media och sina fans. Senare idag fredag lanserar Sony Music Sweden en tävling där fansen kan tävla om platser på ett exklusivt fanevent där killarna kommer att uppträda för första gången i Norden.

Följ Sony Music Sweden i sociala medier för mer information om faneventet i Stockholm den 18 april.

CNCO – låtlista
1. Sólo Yo
2. Hey Dj Ft. Yandel
3. Se Vuelve Loca
4. Mamita
5. Fiesta En Mi Casa
6. Noche Inolvidable
7. Bonita
8. Estoy Enamorado De Ti
9. Mala Actitud
10. Mi Medicina
11. Fan Enamorada
12. No Me Sueltes
13. Demuéstrame
14. Reggaetón Lento (Remix) Ft. Little Mix

www.facebook.com/CNCOmusic
www.instagram.com/cncomusic
www.twitter.com/CNCOmusic

@erickbriancolon
@joelpimentel
@christopherbvelezm
@zabdieldejesus
@richardcamacho

Ämnen

Kontakter

Nina Thorsell

Nina Thorsell

Presskontakt Senior PR Manager 0736-827180

Sony Music Entertainment Sweden

Sony Music Entertainment Sweden AB är ett av Sveriges och världens största skivbolag. Bolaget är från början en sammanslagning av de båda skivbolagen BMG & Sony Music, vilken skedde 2005. Hösten 2008 köpte Sony ut BMG och bolaget heter nu enbart Sony Music Entertainment Sweden AB.
Sony Music Sverige representerar bland annat etiketterna: Columbia, Epic, RCA, Legacy, Arista, Jive, Syco Music och Svedala; och har också nära samarbete med bolagen Gain, Family Tree, Baba Recordings och Hemmalaget.

Sony Music Entertainment Sweden
Postadress: Katarinavägen 9. Besöksadress och bud: Stadsgården 6, våning 9.
116 45 Stockholm
Sverige