Gå direkt till innehåll
Trendstefan finns på plats på Färgfestival för att tipsa om de senaste inredningstrenderna.
Trendstefan finns på plats på Färgfestival för att tipsa om de senaste inredningstrenderna.

Pressmeddelande -

Färgfestival bjuder på inspiration, rådgivning och trender

Färgfestival är till för alla som älskar färg och inredning. I Färgfestivals monter på Hem, Villa & Bostadsrätt hittar man inspiration, får goda råd och köper det man behöver för att ge sitt hem ett ”färglyft”. I montern finns bland annat Sveriges meste trendspanare Stefan ”Trendstefan” Nilsson på plats, som har valt ut de hetaste inredningsdetaljerna för vintern 2018 till sin pop up-butik.

Blanda din egen färgkulör

För andra året arrangeras Färgfestival i samband med Hem, Villa & Bostadsrätt den 11-14 på Stockholmsmässan. Här kan du få rådgivning om färgsättning och målning av erfarna färgsättare och inredare. Du kan också låta dig inspireras av färgtrendutställningen, eller blanda till din egen personliga färgkulör på plats. Färgfestivalen kommer även att ha flera tävlingar för besökarna, där man kan vinna fina priser.

Skandinaviska livsstilen ett internationellt ideal

Fokus på Färgfestival är den skandinaviska stilen som för tillfället får stor uppmärksamhet internationellt då det danska ”hygge” och vårt svenska ”lagom” har blivit levnadsideal världen över, och där den skandinaviska livsstilen står för ett liv i balans med tid för både barn, träning, jobb och vila. Men som även har ett stort fokus på miljö och hållbarhet. Ett uttryck för detta ideal är det ökande intresset för att inreda med produkter som framställts småskaligt och hantverksmässigt.

Trendstefan och Jotun i samarbete

En av Färgfestivals arrangörer är färgproducenten Jotun som presenterar sin kollektion för 2019: Lady Identity. Utifrån denna skapar Trendstefan en utställning med utvalda objekt som är tänkta att inspirera besökarna, som även kommer att kunna köpa med sig de senaste och hetaste inredningsobjekten hem.

Detta och mycket annat kommer Hem, Villa & Bostadsrätts besökare att hitta på Färgfestival i monter A22:21. Färgfestival arrangeras av Stockholmsmässan i samarbete med tidningen Villa Aktuellt, Trendstefan (Stefan Nilsson), Colorama Sollentuna och färgproducenten Jotun.

Hem, Villa & Bostadsrätt

Hem, Villa & Bostadsrätt är Nordens största boendemässa med produkter för hela hemmet ­–­ en komplett mötesplats för dig som ska renovera, bygga om eller vill ha ny inspiration.
Tid och plats: 11-14 oktober på Stockholmsmässan i Älvsjö.

För mer information besök stockholm.hemochvilla.se eller kontakta:Göran Ekberg, projektchef Hem, villa & bostadsrättgoran.ekberg@stockholmsmassan.se tel.08-749 43 06

Poul Heie, chefredaktör Villa Aktuellt
poul.heie@villaaktuellt.se tel. 08-555 930 10 , mob.073-509 50 00

Pär Jonasson, pressansvarig, par.jonasson@stockholmsmassan.se tel. 070-486 90 34Carolina Ekman, pressansvarig, carolina.ekman@stockholmsmassan.se tel. 070-789 41 35

Ämnen

Regioner


Möten i världsklass
Inspiration och kunskap, affärsmöjligheter och nya vänner. Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats med ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och evenemang varje år.
Vi ser fram emot att träffa dig!

Kontakter

Ronja Nyström

Ronja Nyström

Presskontakt PR- & Pressansvarig 070-789 42 86

Relaterat innehåll

Relaterade event

Nordens största mötesplats

Stockholmsmässan är Nordens största mäss- och kongressanläggning med 70 000 kvm utställningsyta. Årligen arrangerar vi branschledande mässor samt nationella och internationella konferenser och event. Mäss- och kongressanläggningen är certifierade enligt ISO 20121 – hållbarhet vid evenemang.

Stockholmsmässan
Mässvägen 1
125 80 Stockholm
Sweden
Besök våra andra nyhetsrum