Gå direkt till innehåll
Johnossi gör konserter med limiterade biljetter på intima Obaren i Stockholm

Pressmeddelande -

Johnossi gör konserter med limiterade biljetter på intima Obaren i Stockholm

Med fullt band och fullt ställ kommer Johnossi göra en serie spelningar på klassiska Obaren, mitt i Stockholm. Ett väldigt limiterat antal biljetter per kväll kommer släppas till dessa konserter.


”– Vi har länge försökt att få till ett sätt att kunna göra riktiga livegig under dessa otroligt skeva tider och äntligen har vi en lösning. Tillsammans med endast 49 fans varje kväll gör vi detta fullt ut på riktigt. Exklusivt och intimt men med fullt ställ!"

Vi är sjukt spelsugna och peppade på att få möta en publik igen!”

John Engelbert och Oskar ”Ossi” Bonde

Det blir ingen bantad, avskalad konsert. Johnossi kommer ge precis allt för de lyckliga som kommer över de exklusiva biljetterna.


Johnossi LIVE på Obaren, Stockholm

11 - 12 - 13 - 14 november 2020

Endast 49 biljetter per kväll.

595 kronor + service (den som köpt biljetten måste visa legitimation i entrén)

Biljetter släpps fredag 23 oktober 10:00 på unitedstage.se

Varje biljettköpare kan max köpa 2 biljetter.
Arrangemanget följer helt och hållet Folkhälsomyndighetens rekomendationer.

I februari 2020 kom Johnossis sjätte album, ”Torch // Flame” En skiva fylld med John Engelberts och Oskar ”Ossi” Bondes direkta och råa rock. Sedan dess har duon släppt "Wrecking Ball" och sin första låt på svenska "Eld // Ljus". Bandet är i skrivande stund återigen i studion och jobbar på ny musik.


Kontakt:

Anders Larsson, turnéproducent

larsson@unitedstage.se

+46 70 440 41 13

Press:

Ebba Lindqvist

brev@ebbalindqvist.se

+46 70 480 33 00

Johnossi består av John Engelbert (sång och gitarr) och Oskar ”Ossi” Bonde (trummor). De startade duon i Stockholm år 2004 och efter endast tre spelningar skrev de under sitt första skivkontrakt. 2005 släpptes deras självbetitlade debutalbum och sedan dess har de hunnit släppa ytterligare fyra album. Med deras erkänt explosiva liveshow har Johnossi genom hela sin karriär turnerat intensivt i främst Europa, men även i USA och Japan. Flera av duons album och singlar har sålt platina och de har blivit belönade med prestige-fyllda priser som en Grammis för ”Bästa grupp” (Grammisnominerade sju gånger) och två P3 Guld-statyetter för ”Bästa grupp” och ”Bästa Rock”. Låten ”What’s The Point” låg på Trackslistan i hela 25 veckor.

Ämnen


United Stage Artist är Skandinaviens ledande turnéproducent och bokningsagentur för artister. 

Tillsammans med Copenhagen Music och United Stage Norge bildar vi United Stage Group - ett nordiskt livebolag för dagens och morgondagens stjärnor.

Företaget representerar över 180 artister exklusivt mot konsertmarknaden och genomför över 2000 konserter årligen. United Stage Artist har en trettioårig historia med bas i Stockholm. Artisterna är uteslutande skandinaviska och många representeras i hela världen. Turnéverksamheten är United Stage Artists kärna, grund och största affärsområde, totalt verkar bolaget inom fyra närbesläktade affärsområden: Turnéverksamhet, Konsertarrangemang, Artistmanagement och Företagsevents/B2B.

Kontakter

United Stage

United Stage

Presskontakt Press 08-555 700 00

Relaterat innehåll

Skandinaviens ledande turnéproducent och bokningsagentur för musikartister.

United Stage är Skandinaviens ledande turnéproducent och artistagentur för dagens och morgondagens stjärnor. United Stage representerar just nu över 300 artister och jobbar med mer än 5000 konserter per år i Sverige, Norge och Danmark.

United Stage
Box 11029
10061 Stockholm
Sverige