Skip to content
ACCOUNTOR VALITSI ASIAKKAILLEEN ANALYSTE BANKINGIN

Press release -

ACCOUNTOR VALITSI ASIAKKAILLEEN ANALYSTE BANKINGIN

JULKAISUVAPAA: 27.3.2020

Analyste 
Analyste.com

ACCOUNTOR VALITSI ASIAKKAILLEEN ANALYSTE BANKINGIN

ESPOO, 27.3.2020 - Talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja sekä talous-, palkka- ja HR-palveluita tarjoava Accountor valitsi Analysten maksuliikennepalvelujen kumppanikseen Suomen palveluliiketoiminnan tarpeisiin. Kevään ja kesän 2020 aikana kaikki taloushallinnon ulkoistuspalveluiden ja palkkapalveluiden asiakkaat saavat käyttöönsä Analyste Banking SaaS -ratkaisun.

Vähemmän rutiinitöitä, enemmän tuottavuutta

Selainpohjainen monipankkiohjelmisto Banking sopii kaikenkokoisten yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Ohjelmisto automatisoi pankkiaineistojen noudot ja lähetykset. Se valvoo maksuliikennettä ja raportoi poikkeuksista. Selkeä ja läpinäkyvä Banking-ratkaisu vapauttaa henkilöstön kassarutiineista ja valvonnasta tuottavampiin tehtäviin.

Jatkossa Accountorin asiakkaat voivat valita käyttöönsä myös Analyste CashForecast -ratkaisun, joka automatisoi tulojen ja menojen seurannan sekä raportoinnin. Tuloksena on tarkempi kassavirtaennuste ja helpompi kassasuunnittelu.

Yhdistämme voimat myös tuotekehityksessä

Vahvasti Pohjoismaista liiketoimintaansa kasvattanut Analyste ja seitsemässä maassa toimiva Accountor ovat luontevia kumppaneita myös tuotekehityksessä. Jatkamme yhdessä Banking SaaS -ratkaisun kehittämistä palvelemaan entistäkin isompia asiakasmääriä. Automaattisesti ja tehokkaasti.

Analyste lyhyesti

Analyste yhdistää maksuliikenteen ja treasury-prosessien virtaviivaistamisen kaiken kokoisissa ja näköisissä organisaatioissa. Jo tuhannet yritykset ja julkisen sektorin organisaatiot luottavat Analysten turvallisiin ja helppokäyttöisiin kassahallintaratkaisuihin. Analysten pääkonttori sijaitsee Espoossa ja toimistot Tampereella, Tukholmassa, Surrey´ssa sekä Chandigarissa.

Accountor lyhyesti

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on yli 2500 ammattilaista 7 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa.

https://www.accountor.com/fi/finland

Mediayhteydet

Analyste: Anna-Lisa Natchev, Anna-Lisa.Natchev@analyste.com, +358 50 413 0704
Accountor: Kimmo Kähkönen, kimmo.kahkonen@accountor.fi, + 358 40 711 7604 

Subjects

Tags


Analyste offers market-leading cash management & treasury solutions to SME’s and large enterprises, globally. Our extensive experience and long-established Nordic tradition of excellence is supported by a wide range of modular, on-demand, plug & play solutions tailored to meet individual business needs.

No contractual lock-ins, rapid onboarding and zero footprint SaaS solutions bring simplicity and transparency to private and public sector organisations who rely on Analyste to streamline and improve cash management and treasury process efficiency.

For more information, contact: sales@analyste.com

Press contacts

Anna-Lisa Natchev

Anna-Lisa Natchev

Press contact Head of Sales and Marketing +358504130704
Anne-Marie Rice

Anne-Marie Rice

Press contact Market Strategy +44(0)778 6363 120