Skip to main content

Axiell kunngjør sin første digitale bibliotektjenesteplattform

Press Release   •   May 24, 2016 12:00 GMT

Lund, Sverige, 24. mai 2016 – Axiell, den ledende leverandøren til bibliotekene i Europa, lanserer i dag Axiell Quria, en skybasert, første digitale bibliotektjenesteplattform designet for å forenkle transformasjonen av det moderne folkebiblioteket. Axiell Quria er unik i hvordan den støtter bibliotekansatte, noe som gjør daglige arbeidsrutiner mer effektive, drastisk reduserer antall systemer som ansatte trenger tilgang til, og som gir en fullstendig oversikt over hva som skjer i biblioteket.

Plattformen muliggjør kostnadseffektiv forvaltning av alle tjenestene i biblioteket – fra bøker til informasjon, læring og aktiviteter. Alle driftsmidler og arbeidsflyter er tilgjengelige og håndterbare fra ett sted: innsamling, samfunnsarrangementer, håndtering av e-media og start og administrasjon av hele kommunikasjonsprosessen med kundene.

Brukeropplevelsen og effektiv arbeidsflyt i Quria setter nye standarder for hvordan en bibliotektjenesteplattform bør støtte de bibliotekansatte, slik at de kan arbeide slik de alltid har ønsket, engasjere seg i lokalsamfunnet på nye måter og bruke sin verdifulle tid på viktige aktiviteter av høy verdi.

“Axiell Quria er ideell for biblioteker som ønsker å fortsette sin digitale reise. Den moderne bibliotektjenesteplattformen vil hjelpe biblioteker å styre overgangen fra å bygge opp og forvalte samlinger til aktivt å fremme dem," sier Sven Totté, administrerende direktør for Axiell Public Libraries. "Biblioteker arbeider for å levere relevante tjenester til sine innbyggere og samfunnet. Når samfunnet utvikler seg og kravene fra kundene endrer seg, må bibliotekene og deres tilbud følge etter."

Evnen til raskt å forstå og forutse endring er avgjørende for å sikre fremtiden til biblioteker, og Axiell Quria gir avansert statistikk og samler innsiktsfull behandlingsinformasjon fra en rekke ulike kanaler, for eksempel bibliotekets egen hjemmeside, sosiale medier og e-post. Innsamlet data gjør at bibliotekansatte raskt får en rik forståelse av og helhetlig syn på sine kunder og identifisere mønstre og trender slik at de kan bestemme aktuelle fremtidige strategier.

"Vi ser på offentlige biblioteker som en sentral institusjon i samfunnet, og vi utvikler Axiell Quria for å sørge for at bibliotekene kan gå over til og fortsette å fremme lesing, læring og kreativitet, og være et demokratisk og inkluderende forum i de samfunnene. Axiell Quria er unikt i at det lar biblioteket planlegge kampanjer og tilbud om bibliotekets virksomhet ved å koble kunderegisteret, samlingen, programmer og arrangementer til den riktige og mest effektive kommunikasjonskanalen," sier Sven Totté.

Den 35 årige erfaringen til Axiell, som nå betjener over 1000 biblioteker, er implementert i den nye innovative ekte skydelingsbaserte plattformen. Den nye løsningen er utviklet i samarbeid med utvalgte biblioteker på tvers av Europa. Quria-plattformen omfatter et integrasjonsrammeverk og moderne teknologi, som vil gjøre den egnet og lett å forbedre for ulike markeder nå og over tid. Bibliotekansatte er velkomne til å registrere deg for å bli inkludert i betaprogrammet på www.axiell.dk/norge/quria.

Axiell leverer teknisk avanserte og innovative løsninger, utviklet i nært samarbeid med sine kunder, til biblioteker, skoler, arkiver, museer og myndigheter. Mer enn 1000 bibliotekorganisasjoner med tusenvis av avdelinger bruker et Axiell bibliotekssystem og Axiell Arena, et verktøy for det virtuelle biblioteket. Systemene for arkiver, biblioteker og museer brukes av over 3000 kulturinstitusjoner i hele verden. I tillegg bruker over 3000 skoler et Axiell-system. Axiell Group, med hovedkontor i Lund, har mer enn 290 ansatte som jobber på 24 kontorer i Sverige, Australia, Canada, Danmark, Finland, Tyskland, Nederland, New Zealand, Storbritannia og USA. Sammen danner vi et av verdens største selskaper i disse sektorene. For å finne ut mer om oss og våre produkter, gå til http://www.axiell.com

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://www.mynewsdesk.com/com/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.