Persbericht -

De veelzijdige nieuwe VAIO® Fit van Sony

Ontdek de gloednieuwe VAIO® Fit – de Sony-notebook die helemaal is wat jij wilt, met het slanke design en de prestatieopties van jouw keuze.

Ben je op zoek naar een slanke notebook met een krachtig geluid om muziek mee af te spelen? Of zoek je een dunne notebook met aanraakscherm voor de beste multimedia-ervaring? Met VAIO® Fit zitje goed. Er is er een met een scherm van 35,5 cm1* (14”) en een van 39,5 cm (15,5”).

VAIO® Fit 14E/15E is een uitstekende multifunctionele computer voor dagelijks gebruik met een mooi, minimalistisch design, One-touch luisterplezier2* en uitstekend geluid. De grote ingebouwde speakers zorgen voor een rijker, levendiger geluid. De VAIO® Fit 14E/15E is daarmee het perfecte toestel om naar je favoriete songs en filmsoundtracks te luisteren. En als je het volume graag een stukje hoger zet en van stevige bassen houdt, is de unieke subwoofer van de VAIO® Fit 15E echt iets voor jou.

Mooi design is vaak heel simpel. De strakke, sobere vormgeving van de VAIO® Fit 14E/15E – verkrijgbaar in zwart en wit – maakt je dagelijkse computerwerk veel gemakkelijker.

VAIO® Fit 14/15 levert krachtige prestaties voor al je media-entertainment. Het elegante design wordt geaccentueerd door Sony’s markante diamantgeslepen VAIO-logo. De minimalistische styling met mooi afgeronde hoeken past goed bij het deksel en de handsteun van geborsteld aluminium; de speakers zijn slim verstopt in het scharnier voor een extra cleane look.

VAIO® Fit 14/15 heeft de snelheid en capaciteit van een hybride HDD en haalt zo alles uit de kast voor jouw entertainment. De hybride drive is sneller dan een HDD. De computer start in een fractie van de normale tijd op en ook applicaties worden supersnel gestart.

Ga zelf creatief aan de slag met muziek en video's met de voorgeïnstalleerde Sony Imagination Studio™ VAIO® Edition. Die omvat vier krachtige applicaties: Movie Studio Platinum, ACID™ Music Studio, Sound Forge™ Audio Studio en DVD Architect™ Studio. Heb je je video's eenmaal gecreëerd, dan kun je ze in schitterende kleuren bekijken op het ultrascherpe Full HD aanraakscherm (alleen VAIO® Fit 15.)


Interessante extra's binnen handbereik

Touch’ is waar het allemaal om draait met de VAIO® Fit3* – voor een complete notebookervaring Met het reactieve aanraakscherm verken je de leuke features van Windows 8: haal het beste uit je media door moeiteloos door je muziekcollectie te bladeren, je afbeeldingen te organiseren en in te zoomen op wat je interessant lijkt.

Alle nieuwe VAIO® Fit modellen zijn uigerust met Near Field Communication (NFC) voor een snelle uitwisseling van web-URL's en een eenvoudige Bluetooth®-verbinding met andere toestellen. Hou je NFC-compatibele speakers of headset gewoon tegen je VAIO® Fit aan en ze zijn onmiddellijk verbonden: geen kabels, geen lastige instellingen, geen gedoe.

De unieke Sony-technologie biedt een uitstekende precisiegeluidsweergave dankzij de ClearAudio+ modus, van diepe bassen tot intense pieken. Kies uit vier standaardinstellingen of gebruik de Custom Equalizer om het geluid helemaal aan je voorkeur aan te passen. Daarnaast is de geïntegreerde webcamera uitgerust met Sony’s bekroonde ‘Exmor R for PC’ CMOS beeldsensor voor haarscherpe HD-beelden, ook in vertrekken met weinig licht.

VAIO® Fit is ontworpen om computeren zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken. Discrete graphics met NVIDIA® Optimus™ technologie (niet alle modellen) schakelen automatisch over tussen maximale batterijduur en maximale prestaties. Daardoor geven ze een directe ‘power boost’ wanneer je games speelt, films bekijkt of video's bewerkt. Met het comfortabele backlit Isolation Keyboard (niet op alle modellen) kun je de hele nacht door blijven typen. De individueel gemarkeerde toetsen en uitstekende drukpunten helpen tikfouten te vermijden.


Belangrijkste specificaties


Model

VAIO® Fit 15E

Processor

Intel® Core™ i5-3337U Processor
Intel® Core™ i3-3227U Processor
Intel® Core™ i3-3217U Processor
Intel® Pentium® Processor 987

Besturingssysteem

Windows 8

Geheugen

8 GB / 6 GB / 4 GB

Schijf

500 GB / 750 GB / 1 TB

Scherm

39,5 cm (15,5”) Resolutie 1366x768

Aanraakscherm

Voor geselecteerde modellen

Graphics

NVIDIA® GeForce® GT 740M met NVIDIA® Optimus™-technologie
1 GB of 2 GB Video RAM-geheugen
Intel® HD Graphics 4000
Intel® HD Graphics

Optische schijf

DVD SuperMulti Drive
Blu-ray Disc (BDXL™) ROM Drive met DVD SuperMulti

Overige

WLAN 802.11b/g/n; Ethernet (RJ-45 Direct Port); Bluetooth® Ver. 4.0 + HS; USB 2.0 (x2), USB 3.0 (x1), USB 3.0 met USB Charge (x1); HDMI out; SD geheugenkaartslot; stereospeakers & subwoofer; HD Web Camera Powered By ‘Exmor R for PC’; Touchpad met gebarenondersteuning; ClearAudio+ modus; NFC

Afmetingen dxhxb

Non Touch ca. 260,8 x 25,1 x 380,3 mm
Touch ca. 260,8 x 26,1 x 380,3 mm

Gewicht

Non Touch ca. 2,5 kg

Touch ca. 2,7 kg


Model

VAIO® Fit 15

Processor

Intel® Core™ i7-3537U Processor
Intel® Core™ i5-3337U Processor

Besturingssysteem

Windows 8

Geheugen

8 GB

Schijf

Hybride HDD 1 TB + NAND Flash Memory voor cache 8 GB
Hybride HDD 750 GB + NAND Flash Memory voor cache 8 GB

Scherm

39,5 cm (15,5”) Full HD-resolutie (1920x1080)

Aanraakscherm

Beschikbaar op alle modellen

Graphics

NVIDIA® GeForce® GT 735M met NVIDIA® Optimus™-technologie
2GB Video RAM-geheugen
Intel® HD Graphics 4000

Optische schijf

DVD SuperMulti Drive
Blu-ray Disc (BDXL™) ROM Drive met DVD SuperMulti

Overige

WLAN 802.11b/g/n; Ethernet (RJ-45 Direct Port); Bluetooth® Ver. 4.0 + HS; USB 2.0 (x1), USB 3.0 (x1), USB 3.0 met USB Charge (x1); HDMI out; SD geheugenkaartslot; stereospeakers; HD Web Camera Powered By ‘Exmor R for PC’; Touchpad met gebarenondersteuning; backlit toetsenbord; ClearAudio+ modus; NFC

Afmetingen dxhxb

Touch ca. 255 x 22,5 x 379 mm

Gewicht

Touch ca. 2,6 kg

1* VAIO Fit 14E/14 is enkel verkrijgbaar via Sony Store Online, Configure To Order module (www.sony.be)

2* De One-Touch Listening-functie van Sony omvat Near Field Communication (NFC) technologie. Sony One-Touch Listening-compatibele audiotoestellen: SRS-BTX500/BTX300, SRS-BTM8, DRC-BTN40/40K, MDR-1RBT, SRS-BTV5.

3* Het aanraakscherm is standaard beschikbaar op de VAIO Fit 14/15 en optioneel op de VAIO Fit 14E/15E

Richtprijzen (incl. BTW en recupelbijdrage)

Fit 15E 500 EUR eind juni 2013
Fit 15 1.000 EUR eind juni 2013

Inlichtingen voor consumenten

Customer Information Center – 070 222 130

Tags

  • notebook & pc’s
  • product categories
  • vaio and computing
  • laptops

Perscontacten

Quint Dekker

Press contact PR Manager Benelux