Skip to main content

Luid, luider, luidst - vier feest met de gloednieuwe Sony HT GT1 Sound Bar

Persbericht   •   sep 03, 2014 16:45 CEST

Met de nieuwste Sound Bar van Sony kun je rekenen op meer volume dan ooit – of je nu tv kijkt, van een film geniet of een huis vol feestvierders hebt.

De nieuwe HT-GT1 is de perfecte televisiepartner: hij voegt 260 W
2,1-kanaals geluid
toe met krachtige bassen. Zo geniet je nog meer van je favoriete films, games en tv-series. De behuizing van de Sound Bar en de aparte subwoofer is van stevig hout. Geratel en resonantie worden zo in de kiem gesmoord: je hoort een helder, clean en zeer luid hifigeluid. De unieke Clear Voice-technologie van Sony staat borg voor kristalheldere dialogen wanneer je naar het nieuws of tv-series kijkt.

Sluit de Sound Bar aan op je tv, steek er een usb-drive met mp3-bestanden in of sluit je iPhone/iPad/iPod of mp3-speler aan en laat het goed luid gaan. Met slechts één aanraking sluit je de Sound Bar draadloos via Bluetooth aan op je NFC-compatibele smartphone of tablet. Zo kun je op vol volume van je muziekcollectie genieten, zonder lastige kabeltjes. Je kunt je Sound Bar zelfs via Bluetooth bedienen vanaf je telefoon met Sony’s gratis app SongPal voor iOS/Android.

Klaar om erin te vliegen? Dankzij de ingebouwde handgrepen draag je de GT1 en de subwoofer moeiteloos van de ene kamer naar de andere. De Sound Bar past netjes op de subwooferbehuizing – met de perfecte hoek om het geluid op je gasten los te laten.

Druk op de BASS BAZUKA-knop en laat de bassen knallen: een absoluut extreme sound zonder vervorming of gerammel. De Sound Bar ziet er even extreem uit als hij klinkt. De kleurrijke ledverlichting doet mee met het ritme van de muziek – een echte lichtshow.

Heb je al een Sony-audiominisysteem in huis? De Sound Bar kan probleemloos worden aangesloten dankzij de handige Party Chain-functie. Zo krijgt je geluid een serieuze extra boost.

Richtprijs (incl. BTW en recupelbijdrage)

HT-GT1

200 EUR

oktober 2014


Over Sony
Sony Corporation is een toonaangevende fabrikant van audio-, video-, game- en communicatieproducten en belangrijke IT-producten voor particuliere en zakelijke gebruikers. Met de activiteiten op het gebied van muziek, beeld en computerentertainment en met de online activiteiten is Sony wereldwijd marktleider in elektronica en entertainment. Sony had een geconsolideerde jaaromzet van ongeveer USD 75 miljard voor het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014. Wereldwijde website van Sony: http://www.sony.net/.

Bestanden in de bijlage

Word-document