Skip to main content

Sony biedt Imaging PRO Support voor Europese fotografen

Persbericht   •   sep 15, 2014 09:00 CEST

Professionele fotografen in Europa kunnen binnenkort gebruik maken van extra ondersteuning en gemoedsrust dankzij Sony Imaging PRO Support. Deze service wordt kosteloos aangeboden aan professionele fotografen die in aanmerking komende Sony α camera's en objectieven bezitten.

Na de succesvolle lancering in Japan, Zuid-Korea, Hongkong en Taiwan maakt Sony Imaging PRO Support in april volgend jaar zijn officiële Europese debuut in Duitsland, later gevolgd door andere landen.

Een speciale telefonische helpdesk zal professionele fotografen deskundige ondersteuning bieden bij het gebruik van hun α camera-apparatuur.

Toestellen die reparatie nodig hebben, worden gratis opgehaald en terugbezorgd. Bovendien krijgt de fotograaf in de tussentijd een gratis vervangingstoestel te leen, zodat hij niet met lege handen blijft zitten.

Verder kunnen klanten van Sony Imaging PRO Support hun beeldsensor tweemaal per jaar gratis laten reinigen en hun firmware laten nakijken om hun camera's in topvorm te houden.

Om in aanmerking te komen voor deze service moet een professionele fotograaf meerdere Sony α camera's uit het hogere gamma in bezit hebben, zoals de α99, α7-serie en Sony G- of Carl Zeiss-objectieven. Meer informatie over de service zal dichter bij de lanceerdatum worden vrijgegeven.


Sony Corporation
Sony Corporation is een toonaangevende fabrikant van audio-, video-, game- en communicatieproducten en belangrijke IT-producten voor particuliere en zakelijke gebruikers. Met de activiteiten op het gebied van muziek, beeld en computerentertainment en met de online activiteiten is Sony wereldwijd marktleider in elektronica en entertainment. Sony had een geconsolideerde jaaromzet van ongeveer USD 75 miljard voor het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2014. Wereldwijde website van Sony: http://www.sony.net/.

Bestanden in de bijlage

Word-document