Persbericht -

​Sony kondigt de ontwikkeling van de nieuwe G Master 400mm F2.8 Super-Telephoto Full-Frame E- Mount Lens aan

Lancering objectief in de zomer van 2018

Sony heeft vandaag de ontwikkeling van de FE 400mm F2.8 GM OSS Super-Telephoto lens aangekondigd. Deze zal in de zomer van 2018 worden uitgebracht.

De nieuwe lens heeft een hoge resolutie en de spectaculaire scherptediepte van Sony’s G-Master series met een brandpuntsafstand van 400mm en een diafragma van F2.8. Deze combinatie biedt een geheel nieuwe ervaring voor professionele sport-, nieuws- en natuurfotografen.

Sony zal het assortiment aan lenzen verder uitbreiden om aan de vraag van alle soorten fotografen te kunnen voldoen. Op deze manier zal de kracht van de α™ camera line-up nog sterker worden dan voorheen.

Meer specificaties van de nieuwe FE 400mm F2.8 GM OSS Super-Telephoto Lens worden binnenkort vrijgegeven


Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 72 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2016. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net

Perscontacten

Quint Dekker

Press contact PR Manager Benelux