Persbericht -

Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony

Een geliefde verrassen met een mooi cadeau voor Valentijnsdag? Dan ben je bij Sony aan het juiste adres. Wij hebben alvast een aantal mooie Sony gadgets op een rijtje gezet.

Met welk cadeau verras jij jouw valentijn dit jaar?

  • SRS-XB01

Het liefst de hele dag naar romantische muziek luisteren? Met de SRS-XB01 kan dit op elke gewenste locatie; op het strand, samen in het park of misschien wel gewoon lekker thuis op de bank.

Deze kleine draagbare speaker produceert diepe bastonen dankzij EXTRA BASS en heeft een batterijlevensduur van circa 6 uur. Het krachtige geluid is zeer bijzonder voor deze kleine behuizing. Bovendien is dit model waterbestendig dankzij een IPX5-waardering.

Naast de kleur rood is de speaker tevens beschikbaar in de kleuren blauw, groen, geel, zwart en wit. Geef je liefje deze compacte speaker en geniet samen van jullie favoriete songs!

  • WF-SP700N

Voor sportfanaten heeft Sony deze coole roze WF-SP700N sport-headphones. Liever een andere kleur? Koop dan ook meteen de zwarte headphones, helemaal matching in de sportschool of samen rennend in het park met je grote liefde. Dit maakt jullie hét fit couple van 2019.

Gemakkelijk draadloos te koppelen met je telefoon en de bewegingsvrijheid om elke sport te beoefenen zonder irritante draden die in de weg zitten. De WF-SP700N combineert dit met noise cancelling in een spatwaterbestendige behuizing. De sport-headphones overleven de regen en een work-out zonder problemen. Na afloop wordt zweet en vuil eenvoudig afgespoeld onder de kraan dankzij de IPX4 waardering. Naast het feit dat de sport-headphones over noise cancelling beschikt en spatwaterbestendig is blijven de sport-headphones super goed zitten. De sport-headphones zijn naast de kleuren roze en zwart ook nog beschikbaar in de kleuren geel en wit.

  • SRS-XB41

Bij een romantisch avondje met zijn tweeën hoort natuurlijk een lekker achtergrondmuziekje. Kaarsjes aan, hapje en drankje, muziekje erbij en deze romantische avond kan van start gaan. De SRS-XB41 partyspeaker bezorgt een onvergetelijke avond inclusief een extra dimensie met de EXTRA BASS en LIVE SOUND op de achtergrond. Geen zin in een rustig avondje samen op de bank? Deze speaker is tevens geschikt voor een gezellig feestje met vrienden. Dans tot in de late uurtjes tijdens deze perfecte partyavond op Valentijnsdag!

Deze partyspeaker heeft een batterijduur van maar liefst 24 uur en kan tevens gebruikt worden voor het opladen van een smartphone via de ingebouwde USB-aansluiting. De ingebouwde sensoren reageren op aanraking met vingers dankzij ‘Party Boosters’-functie. De speaker is naast de kleur rood ook nog verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blauw. Als extra heeft de SRS-XB41 meebewegende kleurrijke discolichten en stroboscopen.

Valentijn feestelijk afsluiten doe je met deze partyspeaker!

  • WH-H900N

Wat is er fijner dan even volledig op te gaan in jouw favoriete muziek? Dit heerlijke gevoel beleef je met de WH-H900N van Sony. De h.ear on 2 Wireless NC (WH-H900N) is een fraai vormgegeven draadloze over-ear headphone. Dit model is voorzien van een Hi-Res audio-driver en beschikt over hoogwaardige noise cancelling technologie en ‘touch control’. Hiermee kunnen muziekliefhebbers eenvoudig via de oorschelp veranderen van track of het volume aanpassen.

Tevens is een “Ambient Sound”- en “Quick Attention-“modus beschikbaar voor een optimale luisterervaring. Met “Quick Attention” wordt de noise cancelling tijdelijk uitgeschakeld door de handpalm op de buitenkant van de oorschelp te leggen. Op deze manier is het mogelijk een gesprek te voeren of aankondiging te beluisteren zonder de headphone af te hoeven zetten - terwijl de muziek zachtjes op de achtergrond doorspeelt. Via “Ambient Sound” blijven omgevingsgeluiden – zoals een omroepbericht op het vliegveld - hoorbaar tijdens het dragen van de headphone.

De batterij van de WH-H900N gaat tot wel 28 uur mee. Daarnaast heeft dit model een “Quick Charging”-functie waarmee binnen 10 minuten opladen de batterij een vermogen heeft van 65 minuten.

Naast de kleur Twilight Red is de headphone ook verkrijgbaar in de kleurstijlen Horizon Green, Grayish Black, Pale Gold en Moonlight Blue. De verschillende kleuren zijn dus ook nog eens matching bij jouw outfit. Mooi rood is niet lelijk zeggen we dan maar hé!

  • DSC-RX100VI

De mooiste momenten vastleggen op camera? Met deze RX100VI van Sony kan dat waar en wanneer je maar wilt. Verliefd op een echte vlog girl? Geef haar dan dit perfecte cadeau, want dat is zij ongetwijfeld meer dan waard!

Deze camera heeft een zeer snelle autofocustijd van 0,03 seconden en kan tot 24 fps continu fotograferen met volledige AF/AE-tracking. Dit model heeft een grote voorsprong wat betreft de videofuncties en kwaliteit. De camera biedt uitstekende prestaties voor hobbyfotografen en professionals die op zoek zijn naar de ultieme ‘all-in-one’ oplossing. Voor alle soorten fotografie levert de RX100VI optimale prestaties.

Het ideale cadeau om onvergetelijke gelegenheden vast te leggen. Verlies de liefde niet meer uit het oog en laat zien hoeveel je van je geliefde houdt!

De SRS-XB01 is verkrijgbaar voor 35 euro

De WF-SP700N is verkrijgbaar voor 200 euro

De SRS-XB41 is verkrijgbaar voor 230 euro

De WH-H900N is verkrijgbaar voor 300 euro

De DSC-RX100VI is verkrijgbaar voor 1300 euro


Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 77 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2018. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net

Perscontacten

Quint Dekker

Press contact PR Manager Benelux