Аудио системата за кола на SONY „поема управлението“ с възможността за свързване със смартфона

Приемникът за автомобил XAV-AX100 предлага всичко, от което се нуждаете за любимите дълги пътувания, благодарение на най-новите функции за свързване към смартфон - с подобрен потребителски интерфейс на сензорния екран, възможност за възпроизвеждане на различни мултимедийни файлове и за получаване на най-актуалната информация в движение.

Използвайки уникалните технологии на SONY, мощният звук и EXTRA BASS™ функцията на XAV-AX100 превръщат озвучаването на превозното средство в истинска аудио система, като същевременно с това правят управлението на автомобила възможно най-безопасно и удобно, благодарение на циркулиращия контрол на звука и функции за гласови команди.

Свързване с едно докосване

AppleCarPlay

Свързването на телефона с колата никога не е било по-лесно и удобно с Apple CarPlay1. CarPlay позволява използването на телефона по безопасен и удобен начин по време на шофиране, като осигурява достъп до AppleMusic, Maps, разговори по телефона и изпращане на съобщения чрез сензорния екран или с гласова команда към Siri®.

AndroidAuto

Приложението AndroidAuto™ обогатява функциите на платформата Androidза кола в услуга на шофьорите. С опростен и интуитивен интерфейс и нови, ефективни гласови команди, то свежда до минимум разсейването на вниманието на шофьора, за да му позволи пълна концентрация върху пътя.

Без значение от това кое е предпочитаното устройство, пълният контрол над музика, карти и други е гарантиран с най-новата аудио система за кола.

Познатият сензорен екран

Идентичен на визия и характеристики с екранана смартфон, сензорният екран на XAV-AX100 е ярък и ясен, лесен за опериране, в услуга както на пътуването през нощта, така и на шофирането при силно слънце.

Уникална технология, осигуряваща кристален звук

Aудио системата за кола XAV-AX100 възпроизвежда мощен звук, с пълна сила. 4х55 WDynamicRealityAmpи EXTRABASS™ системата за усилване на басите XAV-AX100 неутрализират шума на двигателя и възпроизвеждат ясно аудио с дълбок и силен бас при всяко ниво на звука. Десет-бандовият графичен еквалайзер осигурява поразително звуково разнообразие, перфектно допълвайки EXTRABASS™ за едно наистина приятно пътуване с кола. 3 preoutизходите позволяват системата да бъде разширена чрез свързване с външни усилватели, благодарение на широк набор от връзки за различни тонколони. Това дава възможност на аудио маниаците да изградят система по свой вкус.

Уникалната технология на Sony - DynamicStageOrganizer (DSO) - допълва характеристиките на XAV-AX100, като създава виртуални тонколони, които доставят перфектното висококачествено звуково преживяване по време на пътуването.

XAV-AX100 ще бъде наличен в Европа от края на декември.

Избрани технически спецификации

Екран Размер на екрана (в инчове) 6.4