Наслаждавайте се на безкомпромисен Hi-Res звук с най-новите слушалки на Sony

• Съвместими с High-Resolution аудио, за да възпроизвеждат музиката, точно както изпълнителят я е създал
  • Новоразработена 40мм шпула и решетка тип Фибоначи, наследена от емблематичната серия Z1R на Sony, предлагат ненадминато звуково изживяване
  • Удобни, леки и меки наушници, за да можете да ги носите още по-дълго

Наследници на много популярните слушалки MDR-1A, представени през 2014 г., MDR-1AM2 предлагат богат набор от нови и подобрени функции, за да завладеят пазара на първокласни слушалки. С тях Sony надгражда добилото вече популярност висококачествено слушателско изживяване на своите модели и подобрява звука им още повече.

Експертен звук за изтънчения слух

Ако не желаете да правите компромиси с качеството на звука, тези слушалки определено са за вас. С още по-добри Hi-Res възможности, те са съвместими с възпроизвеждане на честоти до 100kHz и могат да се похвалят с новоразработена 40мм HD шпула, за да можете да се наслаждавате на богат звук от целия честотен спектър, както и с покрити с алуминий диафрагми от течен полимерен кристал, улавящи всеки фин детайл на звука за перфектно възпроизвеждане. MDR-1AM2 имат решетка тип Фибоначи, за да поддържат свръх високите честоти и използват деоксидирана мед (OFC) със сребърно покритие - за по-малка загуба на сигнал. Още едно предимство е опцията за 4.4мм балансирана връзка, както и стандартната 3.5мм връзка за универсална употреба. Тези слушалки наследяват емблематичната серия слушалки MDR-Z1R и следват същата посока на развитие на звуковите технологии.

Удобството е ключово

Слушалките са по-леки от предходния модел – страхотно предимство, независимо дали ги носите у дома или на път. Може да носите тези слушалки по-дълго, защото наушниците им са проектирани специално за продължително удобство. Луксозните, удобни наушници от изкуствена кожа са направени от полиуретанова пяна с ниска еластичност.

MDR-1AM2 се предлагат в два стилни цветови варианта – черен и сребърен – за ненатрапчива елегантност.

Разработени в сътрудничество с Kimber Kable®

Слушалките са с два кабела в комплекта – един стандартен и един 4.4мм кабел за балансирана връзка. Ако искате обаче да подобрите сериозно качеството на звука, който слушате, Sony пуска и Kimber Kable®като перфектно допълнение за 1AM2. MUC-S12SB1 Kimber Kable® е съвместим както с тези, така и с други слушалки с единичен изход. Така че ако търсите съвместимостта на балансираната връзка между Walkman® и Sony слушалки, тя вече е лесно постижима.

Моделът MDR-1AM2 ще е наличен на българския пазар от месец април 2018.

За продуктови характеристики моля посетете:

MDR-1AM2

За още новини от Sony, посетете http://presscentre.sony.eu/

• Art, Culture, Entertainment

Тагове

• hi res audio
  • headphones
  • v & s

Sony Corporation е водещ производител на аудио, видео, фотографски, мобилни устройства, игри, свързани устройства и ИТ продукти за потребителския и професионалния пазар. Със своите музикален, филмов, онлайн бизнес и компютърни забавления, Sony е една от водещите компании за електроника и забавления в света. Sony записа консолидирани годишни продажби от приблизително $76 милиарда за фискалната година, приключила на 31 март 2017 г. Глобална уеб страница: http://www.sony.net