Press release -

Astralis med årets 10. trofæ: Den vildeste stemning nogensinde

Til tonerne af den portugisiske nationalsang afsunget af 6.000 ellevilde portugisiske fans vandt Astralis lørdag aften årets tiende og sidste trofæ ved BLAST Pro Series i Lissabon. 

De danske verdensstjerner satte bare et enkelt map til ud af 8 mulige ved weekendens event og efter en 2-1 sejr over rivalerne fra NaVi kan Astralis nu kalde sig vindere af BLAST Pro Series for anden gang.

Emil ‘magisk’ Reif, der fortjent blev kåret til turneringens MVP efter finalen - hans første MVP titel nogensinde:

- Vi kunne ikke have sluttet året på en bedre måde. Vi spiller i en helt fantastisk kulisse og sjældent har jeg været vidne til så vild en stemning. Da de 6.000 fans rejser sig og synger for deres lungers ulde kraft, der var jeg godt nok blæst bagover i boksen. Det var virkelig en helt sindssyg oplevelse.

- Jeg synes, vi spiller god Counter-Strike og jeg er virkelig stolt af, at vi formår at vinde hele 10 turneringer på et år. Mit første år i Astralis har været helt vanvittigt og vi har skrevet historie efter historie med holdets anden Major, Intel Grand Slam-titlen, vi har ligget nummer et på verdensranglisten i over 8 måneder og altså nu også vundet vores anden BLAST-titel. Vi kunne ikke have bedt om mere, og jeg er bare glad for at være en del af så fantastisk et hold.


Emil "Magisk" Reif fortæller om sin første sæson med Astralis.

Nicolai ‘dev1ce’ Reedtz:

- Vi har spillet turneringer i stort set hele verden og i mange forskellige arenaer og jeg elsker virkelig Counter-Strike fans. Jeg må bare sige, at fansene i denne arena i aften skabte en helt unik atmosfære, som jeg aldrig har oplevet før noget sted. 

- Det var en sand fornøjelse at spille i Portugal, og jeg synes, de her fans fortjener at få flere store begivenheder til landet.

- At vinde vores tiende trofæ i år og slutte sæsonen af på den her måde er helt utroligt. Vi har haft en fantastisk sæson og går på pause som verdens bedste hold. Det er næsten umuligt at gøre det igen i 2019, men vi vil helt sikkert gøre alt hvad vi kan for at beholde placeringen og vinde flere titler. 

- Du bliver aldrig træt af at vinde, men lige nu tror jeg, vi er alle meget glade for at komme hjem og tage en pause. Det har været en lang sæson, og nu skal vi genoplade batterierne, og jeg kan ikke komme i tanke om en bedre måde end med den her fantastiske oplevelse i hukommelsen, slutter Nicolai ‘dev1ce’ Reedtz. 

Nicolai "dev1ce" Reedtz er kandidat til titlen som verdens bedste spiller i 2018.

Astralis vinder årets anden BLAST Pro Series titel.


Flere fotos til fri redaktionel afbenyttelse i vores newsroom

Topics

  • Events

Categories

  • blast pro series lisbon 18

Contacts

FREDERIKKE EMILY WACKER

Press contact Head of PR 31414081