Press release -

Astralis vinder BLAST Pro Series Istanbul

Verdens bedste Counter-Strike hold, Astralis vandt lørdag aften BLAST Pro Series Istanbul efter tæt finale mod de brasilianske superstjerer fra MIBR.

En udsolgt Ülker Sports Arena dannede rammen om til det største esports-event i Tyrkiet og publikum fik hvad de kom for: Et fantastisk sceneshow, Counter-Strike i verdensklasse og en ekstremt spændende finale. Med danske Astralis som vinder.

Selvom Astralis for mindre end en uge siden vandt årets anden Major, så var det et sultent hold, der undervejs i turneringen fejede al modstand af banen i Istanbul.

Tilskuerne i Ülker Sports Arena var vidne til en tæt finale, hvor de to hold måtte ud i alle tre maps, før der blev fundet en vinder. Astralis vandt sikkert første map 16-3, mens andet map blev anderledes tæt. MIBR trak det længste strå, da de vandt 16-14. Tredje map var ligeledes en tæt affære. Astralis trak sig sejrrigt ud med cifrene 16-14 og kunne dermed kalde sig vinder af BLAST Pro Series Istanbul. Det er Astralis’ sjette trofæ siden januar.

Tilfreds MVP

Turneringens MVP, Nikolai ’dev1ce’ Reedtz er mere end tilfreds med sine holdkammerater efter deres første BLAST Pro Series sejr:

- Det her var en fantastisk holdpræstation. Jeg følte mig godt tilpas derude i dag, men jeg kan ikke understrege nok, hvor fedt det er at spille med de her gutter. Vi kæmper alt hvad vi kan i dag og det er så fedt at kunne løfte BLAST trofæet for første gang.

- Jeg var desværre ikke med til den første BLAST Pro Series i København, så for mig er det min første gang i det her fantastiske setup. Det har været en vild oplevelse for mig og Ülker Arena var virkelig en fantastisk kulisse. 

- Jeg bliver også nødt til at rose MIBR. Det er et virkelig godt hold med nogle rigtig stærke individualister. Jeg tror, de kommer til at være rigtig sultne efter at vinde turneringen i København i november.

- Det har været helt fantastisk at være Astralis-spiller i 2018, men vi har ingen intentioner om at slappe af nu. Der er stadig plads til at forbedring og meget vi kan arbejde på. 

- Men det må vi tænke på i morgen. I aften fejrer vi!

Med sejren kunne Astralis-spillerne tage 125.000 USD med hjem i kufferten, hvor der også skulle være plads til den store guld-pokal.

Næste stop København

BLAST Pro Series Istanbul blev sendt live til tv-stationer i 129 lande, streamet på twitch på 20 sprog og med mere end 70 medierepræsentanter fra 12 lande var akkrediteret i arenaen kan Astralis forvente masser af medieopmærksomhed de kommende dage.

Næste udgave af BLAST Pro Series bliver afholdt i Royal Arena, København den 3. november.

9.500 billetter ud af 12.000 mulige er allerede enten solgt eller reserveret, men der er stadig pladser tilgængelige via ticketmaster.dk

Topics

  • Entertainment

Contacts

FREDERIKKE EMILY WACKER

Press contact Head of PR 31414081

Related content