Skip to main content

BLAST Pro Series modtager stor pris i Portugal

Press release   •   Mar 03, 2019 14:12 UTC

Danske Astralis vandt den nu prisbelønnede turnering, BLAST Pro Series i Lissabon.

BLAST Pro Series vandt lørdag den 2. marts prisen for "Årets Event" til en prisuddeling i Portugal. Hæderen kommer efter at Lissabon i december 2018 var værter for BLAST Pro Series.

João Amorim, Commercial Manager, Altice Arena:

- Vi havde fornøjelsen af at være de første værter for BLAST Pro Series i Lissabon. Det var en stor oplevelse for alle, og de fremmødte skabte en fantastisk stemning i arenaen.

- Begivenheden har en meget positiv og inkluderende stemning, og det er i sandhed underholdning for alle med fokus på: Sjov, engagerende, oplysende, inkluderende og spændende underholdning, fortæller João Amorim.

I december 2018 løb BLAST Pro Series i Lissabon af stablen i den udsolgte Altice Arena med et af de mest engagerede publikum esport nogensinde har set.

Kort tid efter blev BLAST Pro Series nomineret til “Årets Begivenhed” i Portugal og vandt over andre meget kompetente nominerede.

Til trods for forskellige holdtrøjer, så går fans til BLAST Pro Series sammen om at skabe en hårrejsende atmosfære.

Jordi Roig, Executive Producer, BLAST Pro Series:

- Vi er utroligt taknemmelige over at modtage denne pris. Men det er vigtigt at nævne, at denne pris ikke kun er vores. Den tilhører også det publikum der var til BLAST Pro Series i Lissabon. De blæste os omkuld med deres energi og engagement. Den hæder vi netop har modtaget ville være umulig at få uden de fantastiske fans der kommer til BLAST, siger Jordi Roig og tilføjer:

- Det er dejligt at eftermælet fra vores tidligere turneringer lever videre i bedste velgående, men vi bliver også nødt til at kigge fremad. Vi har to BLAST Pro Series turneringer på vej i São Paulo og Miami. Derudover har vi en del flere på tegnebrættet for 2019, siger Jordi Roig.

BLAST Pro Series São Paulo meldte udsolgt på under 8 timer og kommer til at være værtsby for årets første BLAST Pro Series d. 23 marts. Næste stop bliver Miami d. 13 april, hvor BLAST Pro Series får sin amerikanske ilddåb med en annonceret holdliste, hvor kæmpe amerikanske organisationer som Team Liquid, Cloud9 og FaZe Clan er til at finde på.

Det fantastiske publikum til BLAST Pro Series i Lissabon havde en enorm energi, der i stor grad har bidraget til at BLAST Pro Series har fået den store anerkendelse i Portugal.

Jordi Roig, Executive Producer, BLAST Pro Series:

- At modtage prisen i Portugal har bekræftet os i, at det her virkelig er noget folk vil have. Det har været meget tydeligt i alle de byer, vi har været i. Men 2019 bliver året, hvor vi tager det et skridt videre. São Paulo og Miami bliver de første af adskillige BLAST turneringer i 2019. Vi bruger erfaringer fra hvert event til at sikre os, at BLAST Pro Series forbliver en spændende oplevelse, siger Jordi Roig.

Dette er ikke den første pris BLAST Pro Series bliver tildelt. Ved prisuddelingen Københavns Kongres og Event Award i 2017 modtog BLAST Pro Series prisen som “Årets Initiativ” for den første BLAST turnering i København, der blev afviklet foran 12.000 mennesker i Royal Arena.

About RFRSH Entertainment

Established in Copenhagen in 2016, RFRSH Entertainment is an esports entertainment and media production house with offices in Copenhagen and London. RFRSH Entertainment has created, owns and operates the international Counter-Strike Tournament BLAST Pro Series and runs the commercial management and performance optimization for Astralis, the world’s number 1 Counter-Strike team, and the League of Legends team Origen. We are a new breed of esports professionals striving relentlessly to lift and open the scene into a new place, relevant to a broader audience from a base deeply rooted in the esports history and culture.

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.