Skip to main content

gla1ve efter misset BLAST-finale: Skuffet men ydmyg over støtten

Press release   •   Nov 03, 2018 23:08 UTC

"gla1ve" takker for den suveræne danske opbakning i Royal Arena.

- Det er virkelig svært at sætte ord på, hvordan det føles her et par timer efter det hele. Der er ingen, der kommer til at sove i nat, for der er virkelig intet i verden, vi hellere ville end at vinde foran de tusindvis af fantastiske tilskuere i Royal Arena.

Astralis' Lukas "gla1ve" Rossander er hudløst ærlig efter en uge, der bød på de helt store følelser hos de danske Counter-Strike stjerner.

- Omvendt var det også den fedeste følelse nogensinde, at gå på scenen og blive modtaget med et lydtryk af en helt anden verden. Det var det vildeste jeg nogensinde har oplevet, og selv i den sidste kamp, hvor vi reelt var slået ud, var publikum med os hele vejen. Det skal man huske, men det gør også bare endnu mere ondt, at tænke på, at vi skuffede de mange fan, fortæller "gla1ve".

Danskerne blev nummer 3 i puljen, ét point fra finalen og efter nogle uvante udfordringer i gruppespillet. Alligevel ser Lukas Rossander tilbage på ugen også med positive følelser:

- Det har i det hele taget været en vanvittig uge for os. Vi lancerede vores nye spillertrøje til et stort fanevent i Fields i torsdags, og vi fik at vide, at der stod mellem 1.000 og 1.500 fans i kø for at få autografer. Vi oplevede børn der græd af glæde over at få et billede med os - jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige til den kærlighed, vi oplever, men vi er ekstremt ydmyg over alt det her.

- Måske var det pres en af grundene til, at vi ikke kunne levere det resultat, vi ønskede, måske ramte vi bare ikke niveauet. Man skal dog også huske på, at BLAST er en sindssygt stærkt besat turnering, og det var fuldt fortjent at NaVi vandt denne gang. De var virkelig gode, og hvis vi ikke spiller op til vores bedste, er det et af de hold, vi altid vil få problemer med.


En fyldt Royal Arena bød Astralis velkommen.

Astralis tager allerede i næste uge til USA, hvor de spiller IEM Chicago. Her er præmiepuljen 250.000 dollars, men det er ikke penge, "gla1ve" tænker mest på:

- Det betyder meget lidt lige nu. Jeg vil først og fremmest sige tak for opbakningen. Både til de 12.000 i Royal Arena, men også til de mange, mange tusinde fans, der vælger at støtte os på den ene eller anden måde. Vi har nu lidt at tænke over, også i forhold til, hvordan vi forbereder os bedre til et turneringsformat som BLAST. Vi skal nok rejse os - det har vi bevist mange gange, vi kan. Vi vil gerne slutte året som verdens bedste, og det gør vi kun, hvis vi skaber gode resultater i årets sidste turneringer. 

Efter turneringen i Chicago går turen til Dallas, hvor den står på ECS Arlington. Året afsluttes med ESL finalerne i Odense og BLAST Pro Series i Lissabon.