Press release -

Verdens bedste mødes i København: NaVi fuldender lineup til BLAST Pro Series i Royal Arena

Video til fri afbenyttelse: https://youtu.be/iQWDF6J7cOA

NaVi fuldender verdensklasse lineup ved BLAST Pro Series i Royal Arena

Major-finalisterne NaVi er i dag blevet offentliggjort som det sjette og sidste hold ved BLAST Pro Series, der løber af stablen 2.-3. november i Royal Arena. Der er dermed sat navn på alle seks hold, der skal dyste om en samlet præmiepulje på 250.000 USD foran 12.000 danske fans i november.

De ukrainske stjerner kommer til at stå over for de svenske giganter NiP, det internationale superhold fra FaZe Clan, amerikanske Cloud9, der vandt årets første Major, de brasilianske stjernespillere fra MIBR, som vandt den første BLAST Pro Series i Royal Arena, samt de regerende Major-vindere, BLAST-vindere og verdens pt. bedste Counter-Strike hold, Astralis.

Lagt op til revanche

Med deltagelsen i BLAST Pro Series København er der lagt op til revanche for NaVi:

  • Det er første gang siden FACEIT Major-finalen i Wembley Arena, at ‘s1mple’ og resten af det ukrainske hold møder Astralis.
  • Astralis og NaVi er som nummer 1 og 2 på verdensranglisten verdens to absolut bedste hold.
  • Holdenes topspillere “dev1ce” og “s1mple” kæmper om titlen som “Årets Spiller 2018”...

.. og nu står de altså over for hinanden i en propfyldt Royal Arena.

NaVis helt store stjerne Oleksandr “s1mple” Kostyliev er med til BLAST Pro Series for første gang og det er noget den ukrainske stjerne ser frem til:

- Det er verdens bedste hold, der deltager i BLAST Pro Series og det sker i et turneringsformat, der virkelig tiltaler mig. Vi spiller mod alle hold og altså minimum fem kampe live på scenen. Det er en turnering, hvor der hele tiden sker noget med masser af nye tiltag i forhold til, hvad vi er vant til.

- Det er første gang, vi deltager i BLAST Pro Series og det bliver fedt at spille på den store, ikoniske scene foran 12.000 fans. Jeg har hørt meget om den første turnering i København og jeg glæder mig enormt meget til at spille foran de danske fans.

dev1ce: Stjerner overalt

NaVi’s “s1mple” og Astralis’ “dev1ce” har været altdominerende i 2018, men de er ikke de eneste stjerner, der vil være at finde ved BLAST Pro Series København. FaZe, MIBR, Astralis og NaVi har alle spillere i verdens top 10 og verdensklasse-spillere som “NiKo” (FaZe) og “FalleN” (MIBR) kommer helt sikkert til at udfordre “s1mple” og “dev1ce” og gøre alt for at vinde det eftertragtede BLAST MVP trofæ.

Nicolai “dev1ce” Reedtz, Astralis, siger:

- Med tilføjelsen af NaVi kommer vi til at se seks af verdens allerbedste hold i København i november og på grund af formatet, så kommer vi til at spille mod alle, live på scenen. Der er ikke noget med lodtrækning eller held, det hele handler om at forberede sig godt og om at ramme dagen, og det tiltaler mig enormt meget.

- Jeg spillede desværre ikke ved den første BLAST Pro Series i København sidste år, men jeg fik en forsmag på hvad, der venter i København, da vi vandt BLAST Pro Series i Istanbul i forrige uge foran masser af entusiastiske tyrkiske fans. Der kommer dobbelt så mange fans i Royal Arena og det bliver vanvittigt at spille på den scene.

- Vi er inde i en rigtig god periode og BLAST Pro Series København er vores andet store mål i det her efterår, men det bliver ikke nemt. Der er rigtig mange gode spillere og gode hold med til turneringen og vi skal yde vores maksimale og ramme dagen, hvis vi skal ende med at tage trofæet med hjem. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at spille op til vores bedste. Det er på hjemmebane og fansene kommer jo til at blæse taget af arenaen, hvis vi vinder!

Adgang til verdens største CS:GO marked

BLAST Pro Series er en international turnering, der i 2019 vil afholdes i 8-10 storbyer globalt. Til de første to events i København og Istanbul nåede seertallet online over 5 millioner, mens TV-seere i mere end 200 millioner husstande i mere end 120 lande også kunne følge med.

Med tilføjelsen af NaVi vil BLAST for første gang også få adgang til Counter-Strike markederne i Rusland og Ukraine, der målt på aktive spillere er verdens største. 6 millioner russere og ukrainere dyrker CS:GO aktivt, og fansene er ekstremt loyale over for de regionale favoritter, så potentialet for seer-rekorder er absolut til stede, når Royal Arena åbner dørene for verdens bedste Counter-Strike hold.

BLAST Pro Series bliver spillet d. 2. og 3. november med de afgørende gruppekampe samt finale d. 3. november i Royal Arena.

Billetter til Royal Arena d. 3. november findes her ticketmaster.dk/blast

Related links

Topics

  • Events

Contacts

FREDERIKKE EMILY WACKER

Press contact Head of PR 31414081