Press release -

Bulls Licensing och SOS Barnbyar startar insamling: ”Paddington till förmån för SOS Barnbyar”

Inte ett enda barn ska växa upp ensamt.

På fredag så har ”Paddington 2” biopremiär i Sverige. I första filmen fick vi följa björnen Paddington som reste ensam från Peru till London med en lapp kring halsen ”Var snäll och ta hand om den här björnen”. Paddingtons hemlöshet varade inte länge då en kärleksfull familj hittade och tog hand om honom. I den efterlängtade uppföljaren har Paddington flyttat in hos familjen Brown och alla älskar den charmiga lilla björnen som sprider glädje och marmelad var han än går.

Uppföljaren till succéfilmen om Paddington förväntas bli en av de största familjefilmerna under julen. Julen är en tid fylld av glädje och gemenskap men kan också vara en jobbig period för barn som lever i utsatthet. SOS Barnbyar är en internationell barnrättsorganisation som arbetar för att barn som växer upp, eller riskerar att växa upp, utan föräldrar ska få en trygg och kärleksfull uppväxt.

Paddington fick ett lyckligt slut men alla barn har inte lika tur som honom. Nu vill han hjälpa andra barn. Stöd Paddingtons insamling till SOS Barnbyar för att inte ett enda barn ska behöva växa upp ensamt!

Call to action:
Swisha valfritt belopp till 123 133 5363

Märk betalningen med ”PADDINGTON”

För företagssamarbeten och mer information kontakta:
Tilda Winter, Bulls Licensing, 076-168 68 86, tilda@bulls.se
Charlotte Köhler Lindahl, SOS Barnbyar, 073-303 50 13, ckl@sos-barnbyar.se

Topics

  • Art, Culture, Entertainment

About Bulls Licensing

Bulls Licensing is the pioneering agency for licensing and editorial content in Scandinavia. We connect brands for higher awareness and sales performance in a global arena. With a worldwide network of sub-agents and over 600 clients, our international knowledge and business capacity is there for you.

Contact us so we can create a concept that meets your needs.

Contacts

Tilda Winter

International Communication Manager

Kristin Tjulander

Press contact Marketing & Sales Director

Related content