​Společnost Samyang představuje nové objektivy pro profesionální filmaře

Press release   •   Sep 18, 2019 08:04 CEST

Nová řada Xeen CF (kompaktní & flexibilní) představuje světelnou filmovou optikou pro filmaře, kteří hledají filmový look za dobrou cenu.První z nich mají ohniskovou vzdálenost 24, 50 a 85mm se světelností T1.5.

Novinkou této řady je vylepšená a zřetelně kompaktnější konstrukce, která zahrnuje uhlíková vlákna.

Použitím uhlíkových vláken se podařilo snížit hmotnost o 20% ve srovnání s předchozími řadami objektivů.

Objektivy Xeen CF jsou vyrobeny pro full frame formát a jsou k dispozici pro bajonety PL, Sony E a Canon EF.

Objektivy jsou navrženy pro 8K video a jsou vybaveny technologií X-Coating pro výbornou ostrost, kontrast, filmový vzhled a pro příjemné a krásné rozostřené pozadí.

Objektivy budou k dispozici na podzim roku 2019 a budou mít premiéru na veletrhu IBC, který se uskuteční 13.-17. září.

Cena a dostupnost

Objektivy budou k dispozici na podzim roku 2019.

Samyang Xeen CF 24mm. MOC: 2099 € / 52.299,- Kč

Samyang Xeen CF 50mm. MOC: 2099 € / 52.299,- Kč

Samyang Xeen CF 85mm. MOC: 2099 € / 52.299,- Kč

*ceny jsou uvedeny včetně DPH