Vneste do svého života barvy a bohatý zvuk s novými sluchátky h.ear od Sony společně s Walkmanem® podporujícím streamování

• 5 nových barevných variant sluchátek WH-H910N v provedení přes hlavu a přehrávačů Walkman® NW-A105 pro stylový poslech s novým a vylepšeným designem
  • Sluchátka WH-H910N přicházejí s prodlouženou výdrží baterie a chytrými funkcemi, které usnadní poslech víc než kdy dříve
  • Vychutnejte si vysokou kvalitu zvukové technologie s možností přehrávání hudby z více zdrojů pro streamování a stahování přímo do vašeho přehrávače NW-A105 Walkman®

Společnost Sony dnes představuje nová sluchátka v provedení přes hlavu h.ear WH-H910N a přehrávač NW-A105 Walkman®. Milovníci módy budou ve svém živlu díky pěti novým barevným kombinacím, které jdou ruku v ruce s vysokou kvalitou zvuku.

Špičkový zvuk, vaše cesta

Sluchátka WH-H910N efektivně eliminují okolní hluk, abyste se mohli plně soustředit na hudbu. Technologie Dual Noise Sensor pomáhá sluchátkům zachytit více okolního zvuku a zajišťuje tak lepší zážitek z poslechu. Technologie Adaptive Sound Control vám umožňuje poslouchat tak, jak to máte rádi, protože automaticky změní nastavení zvuku sluchátek v závislosti na vašem okolí a v kombinaci s režimem Quick Attention se můžete snáze ponořit do hudby, kdykoli jste v pohybu. Potřebujete-li ztlumit hlasitost a chvíli poslouchat, co se děje kolem vás, nemusíte je sundávat. Stačí, když jednoduše položíte ruku na pravou mušli sluchátek. Ta ztiší hudbu a upřednostní okolní ruchy. Přehrávač NW-A105 Walkman® dokonale barevně ladí se sluchátky WH-H910N.

Přehrávač NW-A105 Walkman® podporuje audio ve vysokém rozlišení, DSD (11,2 MHz/ konverze PCM) a PCM (384 kHz/32 bit)[1], kterému asistuje funkce S-Master HX™. Technologie DSEE HX™ vylepšuje stávající hudbu na kvalitu blížící se vysokému rozlišení a funguje dokonce, i pokud hudbu streamujete[2]. Kromě toho podporuje model NW-A105 Walkman® bezdrátové přehrávání audia ve vysokém rozlišení pomocí technologie LDAC™, která je nyní k dispozici pro přehrávání ve vysokém rozlišení s připojením přes kabel i bezdrátově.

Konstrukce byla vytvořena precizně, aby zajišťovala špičkový zvuk. Její součástí je pevný frézovaný hliníkový rám a vysoce kvalitní audio součástky včetně použitých pájek, fóliových kondenzátorů a jemných zvukových rezistorů, které naleznete také u série ZX a NW-WM1Z. U modelu NW-A105 Walkman® se všechny tyto vlastnosti podařilo dostat do šikovného kompaktního těla, takže teď už nemusíte volit mezi kvalitou zvuku a stylem.

Nový přehrávač NW-A105 Walkman® podporuje Android™[3] s Wi-Fi a přináší tak přístup k milionům skladeb, které máte na dosah. Streamujte nejnovější skladby prostřednictvím své oblíbené služby, abyste si mohli vychutnat vycházející hvězdy v jejich plném lesku. Kromě toho je možné používat služby pro stahování přímo na přehrávači NW-A105 Walkman®, abyste si do něj mohli uložit své oblíbené skladby. To je ideální řešení, když jste na cestách, kde není možnost Wi-Fi připojení.

Buďte individualisti

V prodeji bude pět barevných provedení s výraznými barvami, v nichž budou k dostání jak sluchátka WH-H910N, tak i přehrávač NW-A105 Walkman®, takže se v davu neztratíte. Vybírat můžete mezi červenou, černou, popelavě zelenavou, oranžovou či modrou. Můžete tak mixovat nebo sladit barvu sluchátek a Walkmanu®, abyste ukázali svůj styl.

Sluchátka WH-H910N jsou kompaktní a lehká. Mušle a hlavový most sluchátek jsou nyní ještě více ergonomické a připravené k pohodlnému užívání. Mezera mezi obličejem a tělem sluchátek je tím pádem menší, čímž sluchátka působí elegantněji. Tvar náušníků byl rovněž přepracován, aby maximalizoval kontaktní plochu, a tím zlepšil pohodlí i stabilitu.

Funkčnost v supermoderním stylu

Dotykové senzory vám společně s režimem Quick Attention umožní ovládat sluchátka WH-H910N, aniž byste museli vytahovat přehrávač. Ovládejte svá sluchátka poklepáním přímo na jejich dotykové plochy a tlačítky umístěnými přímo na každé mušli. Budete tak mít k dispozici celou řadu funkcí včetně přeskakování skladeb i zapnutí hlasového asistenta. Tato sluchátka jsou rovněž kompatibilní s aplikací Sony | Headphones Connect, takže si můžete hudbu přizpůsobit stejně snadno jako svůj styl. Ohromí vás nejen záplava barev, ale oceníte také kompaktní provedení přehrávače NW-A105 Walkman® s 3,6palcovým HD displejem, který působí prémiovým dojmem. Model je také vybaven USB Type-C™ pro jednodušší připojení.

Sluchátka WH-H910N jsou chytřejší díky hlasovému asistentovi, kterého doplňují Google Assistant[4] a Amazon Alexa[5]. Zorganizujte si den tak, že oslovíte svého oblíbeného hlasového asistenta. Užívejte si zábavu, buďte v kontaktu s přáteli, získávejte informace, nastavte si upozornění a mnoho dalšího.

Sluchátka WH-H910N mají působivou výdrž baterie až 35 hodin pro celodenní poslech. Pokud vám přeci jen dojde šťáva, mají sluchátka funkci rychlého nabíjení Quick Charge, která vám poskytne 2,5 hodiny zábavy po deseti minutách rychlého dobíjení. Přehrávač NW-A105 Walkman® má také dlouhou výdrž baterie až 26 hodin[6].

Retro se vrací

Udělejte si výlet do minulosti a oživte vzpomínky s přehrávačem NW-A100TPS Walkman® v jubilejní edici ke 40. výročí. Walkman® NW-A100TPS má na zadním panelu vytištěné logo 40. výročí a v prodeji bude se speciálně navrženým měkkým obalem, v balení, které vzdává hold Walkmanu® TPS-L2, prvnímu přenosnému kazetovému přehrávači, jímž se inspiruje. Ten se poprvé představil 1. července 1979 a převratně proměnil způsob, jak lidé poslouchají hudbu, když jsou v pohybu. Tehdy jim přinesl svobodu, aby si mohli vychutnávat svou oblíbenou hudbu, ať už se vydali kamkoli. Ne všechno bylo tehdy dokonalé, ale nyní si můžete užívat to nejlepší z obou světů s retro designem přehrávače Walkman®, v němž budete mít špičkovou technologii na dotyk prstu. Můžete si také užívat rozhraní inspirované přehráváním kazet na klasických modelech Walkman®.

Model WH-H910N bude v prodeji bude od prosince 2019.

Modely NW-A105 (16 GB) a NW-A100TPS (16 GB) budou v prodeji od listopadu 2019.

Specifikace produktu jsou k dispozici na:

Více o dalších novinkách od společnosti Sony naleznete na:

[1]Pro vzorkovací frekvenci přesahující 352,8 kHz, it will be down convert playback.

[2]Vyžaduje připojení pomocí kabelu

[3] Android je ochranná známka společnosti Google LLC.

[4] Google je ochranná známka společnosti G FW: IFA V&S press releases oogle LLC.

[5] Amazon, Alexa a všechny související značky a loga jsou ochrannými známkami společnosti Amazon.com, Inc. nebo jejích přidružených společností. Google Assistant a Alexa nejsou k dispozici ve všech jazycích a zemích/regionech.

[6]Při použití aplikace Sony „original music player“ a při přehrávání MP3 128 kB/s s připojením pomocí kabelu.

• nw-a105
  • wh-h910n