Zapomeňte na ruch okolí s novými sluchátky WI-1000XM2 v provedení s páskem za krk se špičkovou technologií odstranění okolního hluku

S modelem WI-1000XM2 si můžete vychutnat novou dimenzi ticha díky nově vyvinutému HD procesoru pro odstranění okolního hluku QN1

• S novou generací sluchátek s páskem za krk, která patří do modelové řady 1000X, zažijete výjimečnou kvalitu zvuku i komfort při celodenním nošení.
  • Chytřejší poslech s možností přizpůsobení podle vlastního přání

Společnost Sony dnes představuje sluchátka WI-1000XM2, která spojují špičkový výkon při odstranění okolního hluku s výjimečnou kvalitou zvuku v praktickém provedení sluchátek s páskem za krk.

Nová úroveň ticha

Ponořte se do hudby se sluchátky WI-1000XM2, která chytře brání okolnímu hluku, zachytí jej a zcela odstraní. Stabilní design uchycení se zahnutým tvarem sluchátek napomáhá tomu, aby okolní hluk nemohl pronikat do ucha a technologie Dual Noise Sensor zachytí i ten nejjemnější ruch. HD procesor QN1 zajišťující odstranění okolního hluku následně tento zvuk vymaže. Výsledkem je zdokonalené potlačení nežádoucího ruchu. Díky funkci optimalizace atmosférického tlaku (Atmospheric Pressure Optimising) jsou sluchátka schopna efektivně odstranit okolní hluk dokonce i na palubě letadla. Tato funkce se přizpůsobí vysoké nadmořské výšce, takže si i během letu můžete užívat dokonale čistou hudbu.

Prémiový zvuk

Vychutnejte si svou oblíbenou hudbu tak jako nikdy před tím díky výjimečnému prémiovému zvuku sluchátek WI-1000XM2. I přes kompaktní rozměry jsou tato sluchátka do uší v provedení s páskem za krk vybavena systémem HD Hybrid Driver, který zahrnuje 9mm dynamický měnič a vyvážené ovladače reproduktoru. Vytváří úchvatný a široký rozsah frekvencí od hlubokých basů po jemné vysoké tóny. Vestavěný HD procesor pro odstranění okolního hluku QN1 přichází s 32bitovým zpracováním audio signálu, vysokou kvalitou převodu z digitálního signálu na analogový a se sluchátkovým zesilovačem. To zajišťuje vysoce kvalitní zvuk s minimálním zkreslením. Funkce DSEE HX™ (Digital Sound Enhancement Engine HX) vylepšuje komprimované digitální hudební soubory včetně formátů MP3 tak, že se přiblíží kvalitě zvuku ve vysokém rozlišení.

Poslouchejte pohodlně

Model WI-1000XM2 nabízí vylepšený komfort díky silikonovému pásku za krk pro flexibilní nastavení a nižší hmotnost. Zahnutý design sluchátek umožňuje usazení koncovek hlouběji do ucha, takže můžete pohodlně poslouchat po celý den.

Zažijte revoluci v poslechu

Sluchátka WI-1000XM2 mají také vynikající výdrž baterie až 10 hodin[1], takže máte energii na celý den. Disponují také možností rychlého nabíjení, kdy sluchátka během 10 minut dobijete na 80 minut poslechu.

Model WI-1000XM2 má díky svému ovladači intuitivní ovládání a umožňuje čistší hands-free hovory. To díky vestavěnému mikrofonu přímo v ovládací jednotce. Po skončení poslechu se magnetické špunty k sobě úhledně přicvaknou, takže je můžete uklidit, aniž by se kabely zamotaly. Sluchátka můžete složit do přesně padnoucího prémiového látkového pouzdra kompaktních rozměrů, do něhož uložíte také dodávaný audio kabel, USB kabel a zásuvkový adaptér do letadla.

Tento model disponuje také funkcí Adaptive Sound Control, která vám umožní, abyste si poslech mohli užít tím, že automaticky změní nastavení zvuku sluchátek v závislosti na vašich aktivitách. Model WI-1000XM2 je také velmi praktický díky hlasovému asistentu, který doplňují Google Assistant a Amazon Alexa[2]. Zorganizujte si den jednoduše tím, že komunikujete s vaším oblíbeným hlasovým asistentem. Užívejte si zábavu, spojte se s přáteli, získávejte informace, nastavujte upozornění a mnoho dalšího. Sluchátka jsou také kompatibilní s aplikací Sony | Headphones Connect, takže si můžete hudbu přizpůsobit vlastnímu vkusu stejně snadno jako váš styl.

Model WI-1000XM2 bude v prodeji od ledna 2020.

Specifikace produktu naleznete na:

[1]Při připojení prostřednictvím BLUETOOTH® a aktivovaném odstranění okolního hluku.

[2]Je vyžadována aplikace Sony | Headphones Connect App a změna naprogramování tlačítka Custom button. Google je obchodní značka společnosti Google LLC. Amazon, Alexa a všechny související značky a loga jsou obchodními značkami společnosti či přidružených organizací. Google Assistant a Alexa nejsou dostupné ve všech jazycích či zemích/regionech.

• sluchátka
  • v&s