Skip to main content

DEFA:n uusi ennätysvuosi

Press release   •   Mar 04, 2019 06:42 UTC

DEFA ilmoittaa ennätysmäisestä liikevaihdosta vuonna 2018. Kasvu vuodesta 2017 oli yli 14 % ja konsernin liikevaihto ylitti ensimmäistä kertaa 800 miljoonan Norjan kruunun rajan. Laajeneminen uusille markkinoille ja e-mobility-palvelujen lanseeraus Ruotsissa edistivät voimakkaasti tuloskasvua. Sopimukset automaahantuojien kuten Norjan Audi-maahantuojan Harald A. Møllerin kanssa tekevät DEFA:n tulevaisuudennäkymistä erittäin valoisat.

Uusien markkinoiden ja globaalin jakeluverkoston laajenemisen lisäksi DEFA uskoo liikevaihdon kasvun olevan tulosta jatkuvasta keskittymisestä tuotekehitykseen ja vastaamisesta markkinoiden uusiin tarpeisiin. "Olemme lisänneet panostusta tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseen asiakkaidemme arkipäivän helpottamiseksi ja sen energiatehokkuuden lisäämiseksi niin mekaanikoille kuin autoilijoillekin", DEFA-konsernin toimitusjohtaja Bård Klungseth sanoo. "Markkinat muuttuvat yhä nopeammin. Tavoitteenamme on olla aina uuden kehityksen kärkijoukossa voidaksemme tarjota asiakkaille parhaita ratkaisuja ja parasta laatua. Näin rakennamme luottamusta ja pitkäaikaisia kumppanuuksia."

DEFA on tehnyt Redarcin kanssa sopimuksen, joka koskee ajoneuvojen lyijyakkujen latauslaitteiden jakelua ja myyntiä Australian markkinoilla. Sitä ennen tuotteet lanseerattiin Etelä-Afrikassa ja uusilla eurooppalaisilla markkinoilla. DEFA on lisäksi markkinajohtaja sähköautojen lataustuotteissa ja -palveluissa, joiden kysyntä kasvaa huimasti Norjassa, Ruotsissa ja Suomessakin.

Ennätyskasvun myötä on rekrytoitu uusia työntekijöitä sekä sovellusten ja muiden digitaalisten palveluiden kehittämiseen, että myyntiin ja tukitoimintoihin. “Voidaksemme tarjota parhaita tuotteita ja palveluita on meillä oltava oikeat henkilöt oikeissa tehtävissä. Olemme rekrytoineet viime aikoina monta uutta ja taitavaa työntekijää ja lisää on tulossa. Uuden osaamisen, uusien ideoiden ja uusien näkökulmien myötä meistä tulee entistä parempia ja pystymme luomaan paljon uusia mahdollisuuksia", Klungseth toteaa lopuksi.

Yhteystiedot:

Bård Klungseth, toimitusjohtaja - DEFA-konserni

Sähköposti: bard.klungseth@defa.com

Puhelin: +47 930 37 858

www.defa.com

 Tietoa DEFA:sta:

Tavoitteemme on tehdä ihmisten elämästä helpompaa, tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää. Tarjoamme tuotteita ja palveluita, joilla voidaan entistä paremmin ladata, esilämmittää ja turvata ajoneuvot, valaista rakennukset ja tiet, ohjata vapaa-ajan asuntoa, pitää ajopäiväkirjaa ja paljon muuta. Olemme omistautuneet luomaan hyviä tuotteita jatkuvan tuotekehityksen ja innovoinnin avulla.

DEFA on norjalainen vuonna 1946 perustettu perheyritys. Tällä hetkellä DEFA työllistää yli 400 työntekijää 3:lla mantereella. Tuotteitamme ja palveluitamme myydään yli 30 maassa eri puolilla maailmaa.

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.