Pressemeddelelse -

ASICS LANCERER TENNISSKOEN SOLUTION SPEED FF OG DET HELT NYE GEL-COOL TENNISTØJ

ASICS har løftet sløret for lanceringen af sin nye tennissko SOLUTION SPEED FF, som er designet til at give øget fart og større smidighed på banen.

ASICS Tennis støtter de to primære typer tennisspillere og deres måde at spille på med Speed til spillere med en hurtig og dynamisk spillestil og Stability til spillere med en kraftfuld spillestil fra baglinjen.

Tennisskoen SOLUTION SPEED FF er den seneste tilføjelse i kategorien ASICS Tennis Speed og er skabt til spillere, der jagter samtlige lob, stopbolde og tværbolde for at vinde den næste matchbold.

I tennisskoen SOLUTION SPEED FF går tre af ASICS’ avancerede baneteknologier op i en højere enhed:

  • Court Specific FlyteFoam-materialet i mellemsålen er cirka 35 % lettere end branchens standardmateriale (EVA) og 10 % mere slidstærkt end FlyteFoam-materialet i løbesko.
  • TWISTRUSS-teknologien forbedrer spillerens fart og smidighed og opretholder samtidig en høj stabilitet ved hjælp af responsive forskydninger i skoen.
  • FLEXION FIT-teknologien giver en bedre pasform, som tilpasser sig tennisspilleres varierede bevægelsesmønstre.

COURT SPECIFIC FlyteFoam
FlyteFoam-teknologien, som oprindeligt blev udviklet til ASICS’ performance-løbesko, er baseret på forstærkede fibre og sikrer en let og konstant dæmpning. ASICS Institute of Sport Science (ISS) bringer nu teknologien i spil på tennisbanen, hvor man bevæger sig langt mere fra side til side og bagud. Derfor er de banespecifikke FlyteFoam-mellemsåler ikke bare lettere end mellemsåler i branchens standardmateriale (EVA), men også noget mere slidstærke.

TWISTRUSS
TWISTRUSS-teknologien er designet til at gøre spilleren i stand til at skifte retning hurtigere og uden at tabe fart. Udskæringer i den unikke Trusstic-konstruktion gør skoen i stand til at vride sig mere, samtidig med at vægten holdes nede. Pladekonstruktionen får sålen til at bevæge sig synkront med de sideforskydninger, der er så typiske for sporten.

FLEXION FIT
ASICS har inkorporeret FLEXION FIT-teknologi i forfodens overdel, som løfter tennisspilleres spil takket være en fremragende pasform, der sikrer høj komfort under hele kampen, uanset hvordan man bevæger foden.

SOLUTION SPEED FF HAR BLANDT ANDET FØLGENDE EGENSKABER:

  • Court Specific FlyteFoam-mellemsålen er 35 % lettere end mellemsåler i branchens standardmateriale og er cirka 10 % mere slidstærke end FlyteFoam-mellemsåler designet til løbesko
  • TWISTRUSS-teknologi giver spilleren ekstra fart og smidighed
  • FLEXION FIT-teknologi sikrer fremragende pasform og komfort
  • Støddæmpende GEL-teknologi

Tennisskoen SOLUTION SPEED FF har en vejledende udsalgspris på 1250DKK og fås hos ASICS-forhandlere og online i hele verden fra august 2018.

GEL-COOL PRINT-TØJ
Ud over SOLUTION SPEED FF-skoen kan tennisspillere også nyde godt af det nye GEL-COOL PRINT-tøj. Det er blødt, behageligt og nemt at bevæge sig i, så spillerne kan præstere optimalt på banen. Det hurtigttørrende materiale fører sved væk fra huden, så kroppen holdes tør, og man kan spille i fuld komfort. Den trykte GEL-COOL-stribe på ryggen af tennistrøjen er designet til at absorbere fugt og skabe et ventilerende hulrum mellem huden og materialet, som øger luftgennemstrømningen, forhindrer at stoffet klæber til ryggen og afkøler spilleren bedre.

Få mere information om produkterne her:

Video om SOLUTION SPEED FF:

SOLUTION SPEED FF

Video om GEL-COOL:

GEL-COOL PRINT

asics.com/tennis eller asics.com

Emner

  • Livsstil, mode, fritid

Anima Sana In Corpore Sano betyder “En sund sjæl i et sundt legeme” og er et gammelt latinsk ordsprog, som akronymet ASICS udspringer af, og det fundament, som brandet stadig hviler på. Virksomheden blev grundlagt af Kihachiro Onitsuka for mere end 60 år siden og er i dag en af de førende designere og producenter af løbesko og andet fodtøj, beklædning og tilbehør til sportsudøvere. Du kan læse mere på www.asics.com

Kontakt

Camilla Olsson

Pressekontakt Communications Executive

Relateret materiale