Nyhed -

Find 7 rustfrie forskelle

Find 7 rustfrie forskelle
Ved du hvorfor en ASKO opvaskemaskine kan holde i 20 år? Svaret er enkelt: Vores maskiner er bygget som en professionel med alle hovedkomponenter udformet i slidstærk 1. klasses rustfrit stål i stedet for plastik! Prøv selv at åbne én af vores maskiner og se, om du kan finde de 7 unikke hoveddele i stål!

1. Kar
Hos ASKO svejser vi karet af rustfri stål i stedet for at folde og lime. Det giver en meget lille risiko for lækage og samtidig forlænger det maskinens levetid fordi den bliver mere robust.

2. Spulearme og spulerør
Selvom vores maskiner kun bruger ca. 10 liter vand per opvask så genbruger den vandet hvilket svarer til et forbrug på 4.200-6.000 liter per vask. Vores spulearme og spulerør kan klare denne enorme belastning uden slid og forringelse af vaskeresultatet.

3. Dør
En stærk og stabil dør med en inderside af rustfrit stål bliver ikke slidt og skæv. Døren og hængslerne kan nemt klare en belastning på op til 50 kg.

4. Teleskopstænger
Rustfrit stål vil ikke blive slidt hvilket sikrer stabile teleskopstænger og gnidningsløst brug i hver opvask.

5. Filter
Vores filter i rustfrit stål vil blive ved med at være effektivt og vil holde opvaskemaskinen ren vask efter vask efter vask.

6. Kurve
Kurve af rustfrit stål har en lang levetid og vil holde sig stabile i mange, mange år. Kurvene kan nemt tage op til 20 kg belastning.

7. Fødder
Bærende fødder i rustfrit stål kan holde år efter år.

ASKOs opvaskemaskiner bliver testet før de forlader fabrikken og vi udfører samtidig holdbarshedsprøver af hoveddelene, så disse er testet til 12.500 driftstimer, svarende til 20 års husholdningsbrug.

 

 

Related links

Emner

  • Bygning, ejendom

Kategorier

  • rustfrit stål
  • opvaskemaskiner
  • asko
  • madlavning

Kontakt

Sanja Draganic

Pressekontakt Project Manager Marketing +45 36360425

Relateret materiale