Gå til indhold
Audi Q2 #untaggable
Audi Q2 #untaggable

Pressemeddelelse -

Audi Danmark sponsor for eSport team Astralis

Audi Danmark har netop gennem RFRSH Entertainment lukket en aftale med det danske eSport team Astralis, der i øjeblikket rangerer som verdens bedste inden for Counter-Strike.

Aftalen tager afsæt i Audi Q2 kampagnen ”#untaggable” og bliver aktiveret ved de to turneringer – The ELEAGUE Major i Atlanta i næste uge og Dreamhack Masters i Las Vegas i februar. Marketingchef for Audi Danmark, Christian Weiglin Thorn, uddyber: ”Aftalen skal ses som en pilot case for Audi Danmark i forhold til at udforske potentialet i eSport, men som udgangspunkt ser vi et godt match mellem eSport og Audis stærke digitale fokus.”

Christian Weiglin Thorn fortsætter: ”eSport er en utrolig spændende og hurtigt udviklende industri, og vi har her mulighed for at komme i kontakt med et yngre publikum, der ligger uden for vores normale kernemålgruppe.” Timingen er perfekt, idet Audi lige har lanceret en ny bilmodel, Audi Q2, med kampagnen #untaggable, der henvender sig til den yngre målgruppe.

”Vi ser det som en spændende mulighed at kunne repræsentere et dansk team, der pt. ligger nr. 1 i verden, og vi ser det samtidig som en del af vores lokale talentprogram at støtte de fem Astralis teammedlemmer,” slutter Christian Weiglin Thorn.

Læs mere om Astralis: astralis.gg
Læs mere om og se flere billeder af Audi Q2: www.audi-mediacenter.com/en/audi-q2
Besøg Audi Danmarks hjemmeside: https://www.audi.dk/dk/web/da.html

_______________

Emner

Kategorier


Audi Danmark er en del af Semler Gruppen - Danmarks største koncern i bilbranchen. Her har importen ligget siden 1975, og i den periode har mærket været igennem en rivende udvikling. Audi har i dag otte forhandlere og 25 autoriserede servicepartnere fordelt over hele landet, og mærket står stærkt med et godt image og et attraktivt og omfattende modelprogram.

Audis vision er at være det mest attraktive premiumbrand, og mærket har længe været nummer et i det såkaldte premiumsegment.

Følg Audi Danmark her:

Newsroom

Facebook

LinkedIN

Instagram

Twitter

Kontakt

Britt Stellinger

Britt Stellinger

Pressekontakt PR-chef, Audi Danmark 20208995

Relateret materiale

Vorsprung durch Technik

Audi Danmark er en del af Semler Gruppen - Danmarks største bilaktør. Audi har i dag otte autoriserede forhandlere og 28 autoriserede servicepartnere fordelt over hele landet, og mærket står stærkt med et godt image og et attraktivt og omfattende modelprogram.

Audis mål er gennem Vorsprung durch Technik at være det mest innovative premiummærke, og i 2021 meldte Audi AG ud, at mærket accelererer overgangen til elektrisk mobilitet. Fra 2026 vil Audi kun lancere nye modeller, der drives udelukkende af elektricitet, på det globale marked, og frem mod 2033 vil Audi gradvist afvikle produktionen af forbrændingsmotorer. I 2025 er det målsætningen, at alle Audis fabrikker skal være netto-CO2-neutrale. Derudover har Audi som en del af Volkswagen-koncernen tilsluttet sig Paris klimaaftalen og har derfor som mål at opnå netto-CO2-neutralitet senest i 2050.

Audi AG er en af de mest succesfulde bilproducenter i premiumsegmentet. Audi Group består af mærkerne Audi, Bentley, Lamborghini og Ducati, er til stede på mere end 100 markeder verden over og har produktion i 13 lande. I 2023 solgte Audi på verdensplan 1,9 millioner biler.

Audi Danmark
Park Allé 355
DK-2605 Brøndby
Danmark