Gå til indhold
Best Western Plus Hotel Svendborg
Best Western Plus Hotel Svendborg

Pressemeddelelse -

Best Western Plus Hotel Svendborg modtager endnu en gang Best Western Quality Award

Quality Award gives til de hoteller, som opnår højst gæstetilfredshed i kombination med høj score i Best Westerns interne kvalitetskontroller.

Best Western Plus Hotel Svendborg modtager for andet år i træk en Quality Award fra Best Western. Det kræver en særdeles stærk drift at blive tildelt award’en. Den er nemlig et udtryk for udtalt gæstetilfredshed samt en meget høj score i Best Westerns interne kvalitetskontroller. Best Westerns kontroller har fokus på rengøring, vedligeholdelse og optimale og velfungerende gæstefaciliteter.

”Jeg er glad og stolt på medarbejdernes og ejernes vegne. Vi arbejder hver eneste dag benhårdt for at fastholde vores høje niveau. Denne award er et bevis på, at vi lykkes med vores indsats”, siger Tom Pelle Jensen, direktør på Best Western Plus Hotel Svendborg.

”Det er glædeligt at vores kolleger i Svendborg endnu en gang modtager vores Quality Award. Hotellet er stærke til løbende at udvikle interiør, faciliteter og ikke mindst den gæsteservice, de er blevet så kendte for”, siger Søren Nystrøm, Country Manager Danmark for Best Western Hotels & Resorts.


For mere information kontakt:

Tom Pelle Jensen, Direktør Best Western Plus Hotel Svendborg

E-mail: tom-pelle@hotel-svendborg.dk 

Tel: 40 96 15 55

Søren Nystrøm, Country Manager Danmark 

Best Western Hotels & Resorts 

E-mail: soren.nystrom@bestwestern.dk 

Tel: 31 66 16 22

Emner


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136