Gå til indhold
Best Western Hotels & Resorts fortsætter med at ekspandere. Seneste tilføjelse er Ibis Styles Stockholm Järva.
Best Western Hotels & Resorts fortsætter med at ekspandere. Seneste tilføjelse er Ibis Styles Stockholm Järva.

Pressemeddelelse -

Ibis Styles Stockholm Järva går med i Best Western Hotels & Resorts

Best Western Hotels & Resorts fortsætter med at ekspandere. Den nye tilføjelse er Ibis Styles Stockholm Järva, som tilslutter sig kæden i oktober 2018. I forbindelse med medlemskabet skifter hotellet navn til Best Western Stockholm Järva.

Hotellet har 183 moderne værelser, konferencekapacitet på op til 77 personer, en bar og Restaurant Terrassen, som har en skandinavisk indretning. Hotellets strategiske placering ved motorvej E4 og i nærheden af Mall of Scandinavia og Friends Arena gør det til et perfekt alternativ både til privat- og forretningsrejsende.

”Vi tror, at Best Western vil være en vigtig partner, som kan hjælpe os på vores fremtidige rejse”, siger Lars Ålund, driftschef. ”Kombinationen af en international kæde med stærk lokal tilstedeværelse er perfekt for os”.

”Vi er meget glade for tilliden”, siger Johan Michelson, Country Manager for Best Western Hotels & Resorts i Sverige. ”Hotellet er det perfekte valg for gæster, der søger en prisvenlig overnatning med god kvalitet i et af Stockholms mest ekspanderende områder”.

For mere information, kontakt:

Lars Ålund, Driftschef

Tlf.: +46 076 2021073

E-mail: lars.alund@uniquehotels.se

Johan Michelson, Country Manager Sweden, Best Western Hotels & Resorts

Tlf.: +46 0735-14 39 01

E-mail: johan.michelson@bestwestern.se

Emner


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 160 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136