Gå til indhold
Quality Hotel Örebro bliver til BEST WESTERN Eurostop Örebro

Pressemeddelelse -

Quality Hotel Örebro bliver til BEST WESTERN Eurostop Örebro

Den 4. januar 2016 får Quality Hotel Örebro nye ejere og begynder i denne forbindelse omdannelsen til at blive BEST WESTERN Eurostop Örebro. Best Western Hotels & Resorts får hermed sit andet hotel i Örebro.

Det 14 etagers høje hotel er et moderne business- og konferencehotel tæt ved Örebros internationale lufthavn samt butikker og restaurationer. Blandt de 111 værelser er der et antal kombi-værelser, hvilket gør, at hotellet også egner sig perfekt til familier.

De nye ejere er familien Mörkfors, som ligeledes driver BEST WESTERN Gustaf Fröding Hotel i Karlstad. Familien håber, at den nye investering vil bringe en masse positiv synergi i forhold til salg og markedsføring af de to hoteller. Fremtidige planer omfatter blandt andet at bygge et hotel-motionscenter samt at gennemføre andre mindre ændringer, således at både gæster og personale vil føle, at der er sket en mærkbar forandring med ejerskiftet.

- Det er spændende og udfordrende at skulle forvandle "Örebros Turning Torso" fra Choice til Best Western. Foruden det enorme logo der skal udskiftes, så er der en hel del andre tiltag, som skal gennemføres for at imødekomme Best Westerns kvalitetskrav, siger den nye ejer Patrik Mörkfors. At hotellet skulle være en del af Best Western var en selvfølge for os. Efter at have været medlemmer i 10 år, så føler vi os hjemme i kæden, og vi ved, hvad vi får og vi kender produkt, fortsætter han.

- BEST WESTERN Eurostop Örebro bliver med både konferencefaciliteter og restaurant et fremragende supplement til BEST WESTERN City Hotel, siger Johan Kukacka, CEO Best Western Hotels & Resorts Scandinavia. Örebro er en by i udvikling og den sjette største i Sverige, så det føles helt rigtigt, at vi nu øger vores tilstedeværelse dér, tilføjer han.


For mere information, kontakt venligst:

Johan Kukacka, CEO
Best Western Hotels & Resorts - Scandinavia
Telefon: +46 735 14 39 00
E-mail: johan.kukacka@bestwestern.se

Patrik Mörkfors, kommende hoteldirektør
BEST WESTERN Eurostop Örebro
Telefon: +46 70 750 00 20
E-mail: patrik.morkfors@gustaffroding.se

Emner

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts Scandinavia er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtsskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Totalt findes der over 4.000 Best Western hoteller i mere end 100 lande, og hotelkæden er herved verdens største hotelfamilie. 

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136